Survivor: Ποιος γνωστός ηθοποιός είναι έτοιμος για τον δεύτερο κύκλο;

Survivor

«Έπειτα από επαφές που έγιναν με το κανάλι, βλέπει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο να είναι ένας από τους παίκτες του επόμενου κύκλου».

“Ζεστός” φαίνεται πως είναι ο Στέλιος Κρητικός στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο επόμενο Survivor. Ο γνωστός ηθοποιός είχε δεχθεί και φέτος πρόταση, ωστόσο, δεν μπόρεσε να πάει στον Άγιο Δομίνικο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

[dfp_ads id=236982]

«Δεν μου άρεσε αυτό που έκανε ο Αγγελόπουλος! Θέλω να υπάρχει fair play»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού “Mytv” και της Βίκυς Διαμαντή, ο Στέλιος Κρητικός ήρθε σε επαφή με το κανάλι του ΣΚΑΙ και βλέπει με θετικό μάτι τη συμμετοχή του στον επόμενο κύκλο του ριάλιτι.

Έτσι θα γίνει ο ημιτελικός και ο τελικός! Πώς θα βγει ο μεγάλος νικητής!

«Είναι ένας ηθοποιός με ένδοξο παρελθόν στον αθλητισμό, καθώς υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Έτσι, αποτελεί ιδανικό πρόσωπο για να συμμετάσχει στο επόμενο Survivor. Ο Στέλιος Κρητικός είχε δεχτεί πρόταση και για το φετινό ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο, οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να συμμετάσχει.

Στέλιος Κρητικός

 

Πιάστηκαν στα χέρια Αγγελόπουλος – Αναγνωστόπουλος;

Βλέποντας, όμως, το αποτέλεσμα των επεισοδίων, εντυπωσιάστηκε. Έτσι, έπειτα από επαφές που έγιναν με το κανάλι, ο γνωστός ηθοποιός βλέπει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο να είναι ένας από τους παίκτες του επόμενου κύκλου του ριάλιτι παιχνιδιού επιβίωσης», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ του περιοδικού.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το ριάλιτι επιβίωσης!