Survivor: Ποιος είναι ο επόμενος στη λίστα για αποχώρηση;

Survivor

Ο κλοιός στενεύει γύρω από τους παίκτες! Ποιος είναι σίγουρος για τον ημιτελικό και ποιοι δύο παίκτες θα δυσκολευτούν πολύ να μπουν στους τέσσερις.

Η πρόσφατη 24ωρη ψηφοφορία των τηλεθεατών του Survivor άλλαξε τα πάντα στο παιχνίδι και σφράγισε τη μοίρα ορισμένων από τους συμμετέχοντες στο ριάλιτι. Σύμφωνα με τις διαρροές -δεν πρόκειται για επίσημα και επιβεβαιωμένα στοιχεία- ένα πρόσωπο έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στον ημιτελικό, ενώ για δύο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Ασυλία ή αποχώρηση…

[dfp_ads id=236982]

H νέα διαδικασία αποχώρησης παίκτη από το Survivor μπήκε σε εφαρμογή από χθες το βράδυ μετά τον αγώνα της ασυλίας. Η ομάδα των Διασήμων που ηττήθηκε, αγωνίστηκε για την ατομική ασυλία και κατόπιν στο «Συμβούλιο του Νησιού» έγινε η ψηφοφορία των προτεινόμενων παικτών προς αποχώρηση. Αμέσως μετά ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το όνομα του Μπο, του παίκτη που αποχώρησε από το παιχνίδι, σύμφωνα με την κατάταξη που έχει διαμορφωθεί μετά την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού και βάση αυτής έχει δημιουργηθεί σειρά δημοτικότητας κάθε παίκτη. Ο προτεινόμενος παίκτης προς αποχώρηση που βρίσκεται στην κατάταξη με τις λιγότερες ψήφους θα αποχωρεί κάθε φορά από το παιχνίδι.

Survivor: Αποχώρησε ο Μπο από τον Άγιο Δομίνικο!

Ποιος είναι ο επόμενος;

Σύμφωνα με τις διαρροές, φαίνεται πως η λίστα προτίμησης του κοινού έχει διαμορφωθεί ως εξής:

  1. Γιώργος Αγγελόπουλος
  2. Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης
  3. Κώστας Αναγνωστόπουλος
  4. Κωνσταντίνος Βασάλος
  5. Γιάννης Σπαλιάρας
  6. Γιώργος Χρανιώτης
  7. Σάρα Εσκενάζυ
  8. Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Με βάση τη συγκεκριμένη λίστα, λοιπόν, ο Γιώργος Αγγελόπουλος από τους Διάσημους είναι ο μόνος που έχει ήδη ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στον ημιτελικό. Πώς γίνεται αυτό; Στον ημιτελικό θα φτάσουν τέσσερις, ενώ θα έχουν αποχωρήσει άλλοι τέσσερις. Ο Ντάνος είναι στην κορυφή της λίστας, άρα, ακόμα και όταν το παιχνίδι γίνει ατομικό, με όποιον και αν βρεθεί προτεινόμενος δεν θα αποχωρήσει.

Στον αντίποδα βρίσκονται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Σάρα Εσκενάζυ. Οι δύο παίκτριες, αν θέλουν να πάρουν μέρος στον ημιτελικό θα πρέπει να εξασφαλίσουν την ατομική ασυλία. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα εγκαταλείψουν τον Άγιο Δομίνικο δίχως να προλάβουν να μπουν στην τελική τετράδα. Δύσκολα θα είναι τα πράγματα και για τον Γιώργο Χρανιώτη και τον Γιάννη Σπαλιάρα. Οι δύο παίκτες βρίσκονται αντίστοιχα στην 6η και την 5η θέση.

Τονίζουμε ότι η προαναφερόμενη λίστα με τα αποτελέσματα δεν είναι επίσημη και τη δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη.