Survivor: Ποια είναι η σχέση του Μάρκου Σεφερλή με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη;

Μάρκος Σεφερλής

Ο Μάρκος Σεφερλής θέλει τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη νικητή του Survivor.

Από την αρχή που ξεκίνησε να βλέπει το Survivor μαζί με τον γιο του, διάλεξαν την ομάδα των Μαχητών για να υποστηρίξουν στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε στο Survivor Πανόραμα πως θέλει για νικητή τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και μίλησε για την γνωριμία που είχαν πριν εκείνος αποφασίσει να μπει στο Survivor…

[dfp_ads id=236982]

«Γνωριστήκαμε στην Κύπρο, πριν πάει στο Survivor. Έπαιζα στην Κύπρο παραστάσεις. Η διαμονή μου ήταν στη Λεμεσό, αλλά επειδή έπαιζα στη Λευκωσία εκείνη τη μέρα και την άλλη μέρα θα πήγαινα σε μια εκπομπή στη Λευκωσία, πρωί πρωί στις 8, λέω που να γυρίζω τώρα; Θα μείνω Λευκωσία και θα πάω το πρωί να κάνω τη συνέντευξη μου. Τελειώνοντας την παράσταση, λέω που να πάμε να πιούμε ένα ποτό.

Μου λέει έχω ένα φιλαράκι εδώ στη Λευκωσία, είναι υπεύθυνος σε ένα μαγαζί, πάμε να πιούμε ένα ποτό. Πάμε στο μαγαζί αυτό, γνωρίζω τον Μάριο. Τρελός εντελώς. Ωραίος τύπος. Για αυτό και τον αγαπάνε στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Φοβερό παιδί με χιούμορ. Με έβλεπε, ήταν κι αυτός φαν μου, γέλαγε με όλα αυτά που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Τελειώνουμε τη διασκέδαση μας, λέμε τώρα πρέπει να βρούμε και ένα ξενοδοχείο.

Που να βρεις τέτοια ώρα, 3.30 -4 το πρωί. Πάμε με το αμάξι, μου βρίσκει ξενοδοχείο, μου λέει πήγαινε πάνω τα κανονίζω εγώ, κοιμήσου, το πρωί θα έρθω να σε πάρω να πάμε στην εκπομπή. Φοβερός, εξυπηρετικός. Γυρίζω μετά να πάρω τα πράγματα μου, πάω να πληρώσω, μου λένε είναι πληρωμένο, λέω από ποιον, μου λένε από τον Μάριο. Μετά είχαμε επαφή με κάποια μηνύματα, αλλά δεν ξαναβρεθήκαμε. Όταν τον είδα στο παιχνίδι, λέω στον γιο μου τον Χάρη αυτόν τον ξέρω. Φαινόταν ότι ήταν φαβορί» σχολίασε ο Μάρκος Σφερλής.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!