Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια Αγγελόπουλος – Αναγνωστόπουλος;

Survivor

Τι έχει συμβεί με τους δύο παίκτες; Απίστευτη ατάκα μισθοφόρου στο επεισόδιο της Κυριακής!

Σάλος έχει προκύψει από μια ανάρτηση στο facebook, η οποία μιλάει για ένα άγριο επεισόδιο που συνέβη στο τελευταίο συμβούλιο του Survivor. Πρωταγωνιστές του άγριου καβγά φαίνεται πως ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Αφορμή -σύμφωνα με το ανεπιβεβαίωτο spoiler- είναι ότι ο μισθοφόρος βγαίνει στον τάκο και τελικά αποχωρεί μετά από ψήφο του Ντάνου.

[dfp_ads id=236982]

Σύμφωνα με την ανάρτηση στο facebook που διάβασαν στον αέρα του La Biri: «Ο προπονητής θαλάσσιου σκι σηκώθηκε να τον χαιρετήσει και η απάντηση του πειρατή ήταν: άντε γα… ρε γελοίε… δεν πρόκειται να δώσω το χέρι μου σε κάποιον σαν εσένα! Εύχομαι ειλικρινά να επιστρέψεις με άδεια χέρια πίσω»! Ο καθηγητής σκι του είπε να ζητήσει συγγνώμη. Ο πειρατής για να πάρει θέση ο παρουσιαστής και οι συμπαίκτες του πειρατή και να τον προτρέπουν να ηρεμήσει… Ο πειρατής δεν σταμάτησε να βρίζει και όταν ο Σκιαθίτης ανέβασε τους τόνους της φωνής του, ο πειρατής έκανε επίθεση να τον χτυπήσει… Κάπου εκεί ο δάσκαλος του σκι απλά αμύνθηκε και στη συνέχεια μπήκαν άτομα της παραγωγής, κρατούσαν τον πειρατή και τον προειδοποίησαν πως αν δεν φύγει πολιτισμένα θα τον βγάλουν έξω οι ίδιοι!

Εν τω μεταξύ, στο τρέιλερ για το επεισόδιο της ερχόμενης Κυριακής, εμφανίζεται ο Κώστας Αναγνωστόπουλος να λέει εκνευρισμένος στον Γιάννη Σπαλιάρα: «Αν θες κάτσε και με τον Ντάνο εκεί να του δίνεις οδηγίες όταν παίζει εναντίον μας»!

«Είναι ατομικό, δεν παίζει εναντίον μας!», απαντά ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Δείτε το τρέιλερ…