Survivor: «Όταν έγινε το ατύχημα, μου συμπαραστάθηκαν τα κορίτσια του Μάριου Ιωαννίδη»!

Survivor

"Μόνες τους ήρθαν και με βρήκαν, μου συμπαραστάθηκαν. Τα αγαπώ πάρα πολύ αυτά τα κορίτσια, είναι εξαιρετικά".

Η Λία Ιωαννίδη, η μητέρα του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη συνομίλησε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, το πρωί της Παρασκευής. Όταν η μητέρα του Κύπριου παίκτη ρωτήθηκε για τις κατηγορίες που δέχτηκε ο γιος της, όπως ότι είναι ρατσιστής και μισογύνης, η απάντηση που έδωσε ήταν ξεκαρδιστική:

[dfp_ads id=236982]

«Το μισογύνης μου έφερε γέλια. Ο Μάριος είχε πάντα στη ζωή του πολύ ωραία κορίτσια, όμορφα κορίτσια. Όταν έγινε το ατύχημα, εγώ είχα τη συμπαράσταση των κοριτσιών του Μάριου. Μόνες τους ήρθαν και με βρήκαν, μου συμπαραστάθηκαν. Τα αγαπώ πάρα πολύ αυτά τα κορίτσια, είναι εξαιρετικά».

Τελικά, ο Μάριος Ιωαννίδης χλεύασε τον Γιώργο Αγγελόπουλο όταν έκανε τον σταυρό του ή πρόκειται για παρεξήγηση; «Ο Μάριος πιστεύει. Εξέφρασε την επιθυμία του όταν επιστρέψει να πάει μαζί με τον πατέρα του και στο Άγιο Όρος. Δεν ξέρω υπό ποια έννοια το είπε αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή, αλλά σίγουρα δεν είχε πρόθεση να κοροϊδέψει τα Θεία ή να προσβάλλει το θρησκευτικό αίσθημα του άλλου παιδιού, το οποίο έχει δικαίωμα να εκφράζεται όπως νιώθει», απάντησε η κ. Ιωαννίδη.