Survivor: Οι παίκτες δείχνουν την άλλη πλευρά του εαυτού τους!

Survivor

Η τηλεθέαση του Survivor και το πιο συγκινητικό επεισόδιο του ριάλιτι...

Κανένα αγώνισμα δεν μπορεί να λυγίσει περισσότερο τους παίκτες του Survivor όσο μπορεί η έλλειψη επικοινωνίας με τους δικούς τους ανθρώπους. Κανένα έπαθλο φαγητού, όσες μέρες κι αν το έχουν στερηθεί, δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ευτυχία τους και να γεμίσει το στομάχι τους, όταν η ψυχή τους γεμίζει από εικόνες των αγαπημένων τους.

[dfp_ads id=236982]

Το αποψινό επεισόδιο του “Survivor” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ είναι γεμάτο εκπλήξεις και συγκίνηση αφού θα δούμε τους παίκτες των «Διασήμων», που κέρδισαν το έπαθλο της επικοινωνίας, να λυγίζουν στο αντίκρισμα των οικογενειών τους.

Η αδρεναλίνη κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος στο χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” είχε φτάσει στα ύψη και η τηλεθέαση χτύπησε για μια ακόμη φορά κόκκινο. Στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 60,6%, ενώ έφτασε έστω και για ένα λεπτό στο 69,6% με 2.521.245 τηλεθεατές να το παρακολουθούν.

Το χθεσινό αγώνισμα του Survivor εξελίχθηκε σε αγώνα θρίλερ. Οι δυο ομάδες «κονταροχτυπήθηκαν» μέχρι την τελευταία στιγμή προκειμένου να κερδίσουν την πρωτιά. Και μόνο στο άκουσμα από τον Σάκη Τανιμανίδη  πως η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει τη δυνατότητα να δει μηνύματα από τις οικογένειές τους, τα δάκρυα άρχισαν να κυλούν στα πρόσωπα όλων τους. Από εκείνη τη στιγμή τίποτα δεν τους σταματούσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. «Διάσημοι» και «Μαχητές» υπερέβαλαν των προσπαθειών τους προκειμένου να κατακτήσουν το έπαθλο. Σ΄ ένα αγώνισμα δύσκολο, που απαιτούσε ταχύτητα, ισορροπία και ευστοχία τόσο μέσα σε νερό όσο και σε κινούμενες επιφάνειες οι δυο ομάδες σκέφτονταν μόνο ένα πράγμα: τη νίκη. Με το παιχνίδι να πηγαίνει πόντο- πόντο και με τους παίκτες να αγωνίζονται μέχρι τελικής πτώσεως, το σκορ έφτασε στο 9-9. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν τέσσερις παίκτες. Από τους «Διάσημους» ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την Ευριδίκη Βαλαβάνη και από τους «Μαχητές» ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης με τη Σάρα Εσκενάζη κλήθηκαν να δώσουν το φινάλε του παιχνιδιού, με τους πρώτους να κερδίζουν.

Τι θα δούμε απόψε;

Στο σημερινό επεισόδιο του “Survivor” οι «Διάσημοι» θα βρεθούν σ’ ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχει στηθεί στην παραλία του νησιού και θα δουν μέσα από την οθόνη μιας τηλεόρασης φωτογραφίες και μηνύματα από πρόσωπα της οικογένειάς τους. Η ατμόσφαιρα θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη όχι μόνο από την πλευρά των κοριτσιών, αλλά και με τους άνδρες να λυγίζουν και να κλαίνε στο αντίκρισμα των γονιών τους και των παιδιών τους. Χαρακτηριστικές οι εικόνες των Στέλιου Χανταμπάκη και Γιώργου Αγγελόπουλου που φιλούν τα πρόσωπα των οικογενειών τους στην οθόνη της τηλεόρασης και ξεσπούν σε κλάματα.

Survivor: Λύγισε ο Αγγελόπουλος, έπεσε πάνω στη μητέρα του! Κατέρρευσε ο Χανταμπάκης!

Το ίδιο βράδυ οι παίκτες και των δύο ομάδων θα οδηγηθούν στο «Συμβούλιο του Νησιού» για την αναμενόμενη αποχώρηση.

Απόψε στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ίσως το πιο συγκινητικό επεισόδιο του Survivor που έχουμε δει έως τώρα, με τους παίκτες να μας δείχνουν την άλλη πλευρά του εαυτού τους. Όχι το σκληρό πρόσωπο που φανερώνουν μέσα στην αρένα, αλλά την ευαίσθητη πλευρά της ψυχής τους, αυτήν που βρίσκεται πίσω στην Ελλάδα.