Survivor: Οι Διάσημοι έστειλαν τον Γιάννη Σπαλιάρα στους Μαχητές!

Survivor

Πάγωσε ο παίκτης! Τον έδιωξαν από την ομάδα τους!

Λόγω του τροχαίου ατυχήματος των Μαχητών του Survivor, η παραγωγή αποφάσισε να στείλει έναν Διάσημο στην αντίπαλη ομάδα, προκειμένου να ισορροπήσουν.

[dfp_ads id=236982]

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο στόχαστρο της Ειρήνης Παπαδοπούλου! Φαντάζεστε τον λόγο;

Η ομάδα των Διασήμων κλήθηκε σήμερα να ψηφίσει στο συμβούλιο για τον ποιον παίκτη θα στείλουν απέναντι. Ο Γιάννης Σπαλιάρας με 4 ψήφους είναι ο παίκτης που θα μετακομίσει στην παραλία των Μαχητών. Από δύο ψήφους έλαβαν η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Λάουρα Νάργες, ενώ ο Στέλιος Χανταμπάκης μία. Την τελευταία ψήφο δεν την έδειξε ο Σάκης Τανιμανίδης, καθώς δεν θα άλλαζε το αποτέλεσμα.

Νέος “γύρος” Αγγελόπουλου – Βαλαβάνη! Ένταση μεταξύ των δύο παικτών!

«Ήταν κάτι που σκεφτόμουν γιατί και στην ασυλία είχα πάρει αρκετές ψήφους, οπότε είναι κάτι που το είχα μέσα στο μυαλό μου. Περιμένω να προσαρμοστώ με τα νέα δεδομένα τώρα και την καινούργια μου ομάδα. Μου αρέσει και το μπλε, το προτιμάω από το κόκκινο και τα παιδιά φαίνεται ότι έχουν πολύ αληθινές σχέσεις μεταξύ τους, πιθανόν να ταιριάζω καλύτερα. Θα δείξει… Το ότι με ψήφισαν σίγουρα δεν με κάνει χαρούμενο, αλλά μου αρέσουν οι προκλήσεις και το θεωρώ πρόκληση να αλλάξω ομάδα. Ίσως να αισθάνομαι καλύτερα στην άλλη ομάδα και το γεγονός ότι τα παιδιά με ψήφισαν σίγουρα θα με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα στην άλλη ομάδα», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Άλλαξαν στρατηγική οι Διάσημοι και κράτησαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο!