Survivor: Οι απίθανες δηλώσεις Χανταμπάκη – Χούτου για Ντάνο! «Άδειασαν» τη Σόφη Πασχάλη στο Happy Day!

Survivor

"Όταν έφυγε δεν ήταν που δεν χαιρέτησε τον Ντάνο και του έλεγε... εσένα δεν σε αγκαλιάζω";

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχαν μία από τις πιο σκληρές κόντρες κατά τη διάρκεια του Survivor. Φαίνεται, όμως, ότι τα πράγματα άλλαξαν τόσο που ο Στέλιος… ταυτίστηκε με τον Ντάνο!

[dfp_ads id=236982]

«Όποιος είναι να το πάρει, δεν έχω κάποια προτίμηση. Όλα τα παιδιά είναι ισάξια. Σήμερα ένιωσα πολύ ομαδικά. Ήξερα ότι είναι από την ομάδα μου και ένιωθα ότι παίζω κι εγώ την ώρα που είπε το όνομα του Γιώργου», δήλωσε προς έκπληξη όλων.

Από την άλλη, ο Λάμπρος Χούτος δυσκολεύτηκε πολύ να πει κάτι καλό για τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Όποιος είναι να βγει. Ας νικήσει και ο Ντάνος, δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Στο Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή διάβασε τα σχόλια στο twitter κατά της Σόφης Πασχάλη, η οποία αγάπησε ξαφνικά τον Ντάνο και η Ελένη Τσολάκη την «άδειασε»: «Θα αποτρελαθώ με το Survivor. Η Σόφη Πασχάλη, όταν βγήκε από το παιχνίδι, με τον Ντάνο δεν μας έλεγε το ψάρι, που το πήρε, που το τηγάνισε, που το έφαγε κρυφά; Όταν έφυγε δεν ήταν που δεν χαιρέτησε τον Ντάνο και του έλεγε… εσένα δεν σε αγκαλιάζω»;