Survivor: Ο Πάνος Αργιανίδης αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα του Γιώργου Αγγελοπουλου!

Πάνος Αργιανίδης

Γιατί δεν λένε ανοιχτά τι έχει συμβεί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο; Τι λέει ο Πάνος Αργιαννίδης για το λόγο που τον έδιωξαν από τους Μαχητές;

Ο Πάνος Αργιανίδης είπε όσα μπορούσε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του παίκτη του Survivor λέγοντας πως δεν είναι εύκολο να επικοινωνήσεις μαζί του και πως είχαν ήδη γνωριστεί καλά όταν τον ψήφισαν για να πάει στους Διάσημους.

«Σκιαγραφώντας την προσωπικότητα του Γιώργου, είναι ένας χαρακτήρας αρκετά δύσκολος. Δεν θεωρώ ότι είναι κακό παιδί. Δεν είναι εύκολα προσεγγίσιμος, δηλαδή δεν μπορείς εύκολα να του μιλήσεις και να επικοινωνήσεις καλά μαζί του με τον τρόπο που θες εσύ. Γιατί ο Γιώργος έχει τρόπο να σε πηγαίνει εκεί που θέλει. Δεν θεωρώ ότι είναι κακό παιδί, ωστόσο είναι ένας χαρακτήρας που, επειδή εμείς τον ζήσαμε, δεν τον ζήσαμε μία μέρα και πήγαμε να τον ψηφίσουμε, εμείς τον ζήσαμε αρκετές μέρες πριν στα γυρίσματα, στα κάστινγκ. Οπότε οι περισσότεροι από εμάς που τον ψηφίσαμε θεωρήσαμε ότι είναι ένας χαρακτήρας ο οποίος δεν μπορεί εύκολα να επικοινωνήσει μαζί μας.

Στα κάστινγκ ήταν πολύς καιρός, που περνούσαμε τα αθλήματα, που περνούσαμε τα ιατρικά, στα ξενοδοχεία πριν μπούμε στο παιχνίδι. Τα κάστινγκ τα κάναμε περίπου 1,5 μήνα. Τις τελευταίες 20-25 μέρες ήμασταν μαζί οπότε καταλάβαινες με ποιον ταιριάζεις και με ποιον δεν ταιριάζεις. Εσείς βλέπετε τα αγωνίσματα κυρίως, εμείς επηρεαζόμαστε από τον τρόπο που ζούμε το 24ωρο όλο. Μπορεί να τον βλέπεις τον άλλο μισή ώρα να αγωνίζεται και να είναι καταπληκτικός και μπράβο, στο 24ωρο μέσα η συμπεριφορά του μπορεί να μην είναι σωστή. Μπορεί να μην ταιριάζεις. Οπότε αυτόματα όταν πάμε να ψηφίσουμε, ελάχιστοι είναι αυτοί που ψηφίζουν επειδή είναι καλός ή κακός αγωνιστικά» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πάνος Αργιανίδης.

Ενώ αναφορικά με το ότι κανείς δεν μιλά ανοιχτά για το τι έχει συμβεί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο Πάνος Αργιανίδης δήλωσε:

«Πρέπει ο κόσμος να είναι αρκετά επιφυλακτικός για το τι βλέπει. Θεωρώ ότι ο λόγος που δεν μπορούν να μιλήσουν τα παιδιά για τον Γιώργο, και η Σόφη και ο Στέλιος, όπως και εγώ, είναι συγκεκριμένα πράγματα στο συμβόλαιο που έχουμε υπογράψει και δεν μπορούμε να βγάλουμε πράγματα. Και δεύτερον δεν είναι τυχαίο που υπάρχουν 8 παίκτες οι Μαχητές και 8 παίκτες οι Διάσημοι, οι οποίοι μπορεί να έχουν τις κλίκες τους».