Survivor: «Ο Ορέστης Τσανγκ με ανησύχησε όταν μου περιέγραψε την κατάσταση υγείας του Μάριου»

Survivor

«Ο τραυματισμός του Μάριου ήταν πολύ πιο σοβαρός από ότι εμφανίστηκε»

Η μητέρα του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη μίλησε στην εκπομπή Όλα Καλά για την υγεία του παίκτη του Survivor, αλλά και το πόσο την ανησύχησαν όσα της μετέφερε ο Ορέστης Τσανγκ επιστρέφοντας από τον Άγιο Δομίνικο.

Έχετε έρθει και σε επαφή με τον Ορέστη Τσανγκ.

Μου περιέγραψε την κατάσταση του Μάριου με τρόπο που ανησυχήσαμε, γιατί φαίνεται ότι η κλείδα του και τα πλευρά του ήταν το λιγότερο. Έχουμε σχηματίσει την εντύπωση, που ελπίζω να είναι λανθασμένη, και να μην είναι σωστή, ότι ο τραυματισμός του Μάριου ήταν πολύ πιο σοβαρός από ότι εμφανίστηκε, ή από ότι παρουσιάστηκε από την αρχή, ή από ότι γνώριζαν οι της παραγωγής στην αρχή. Φαίνεται ότι υπήρχε μια άλλη κατάσταση πιο σοβαρή, πράγμα το οποίο εγώ είχα υποψιαστεί όταν είδα τον Μάριο να επιστρέφει στο παιχνίδι φουσκωμένος με περισσότερα κιλά. Για τον Μάριο τα περισσότερα κιλά είναι κάτι πάρα πολύ ξένο και στον σωματότυπο του και στον τρόπο που τρέφεται και στον τρόπο που ζει. Ποτέ δεν είχε περισσότερα κιλά από όσα πρέπει.

[dfp_ads id=236982]

Θεωρείτε δηλαδή πως έχουν προέλθει από την άσχημη κατάσταση της υγείας του;
Ίσως από κάποια φαρμακευτική αγωγή.

Ανησυχείτε για το αν βρίσκεται σε καλά χέρια ή όχι;
Τώρα πόσο καλά χέρια έχουν οι γιατροί στον Άγιο Δομίνικο θα φανεί όταν επιστρέψει.

Ποιους άλλους παίκτες θεωρείτε δυνατούς σαν τον Μάριο;
Ο Κωνσταντίνος είναι πού δυνατό παιδί, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Χρανιώτης, η Σάρα. Εγώ θα ήθελα να συμπληρώσω κάτι, η ανθρωποφαγία που παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό σε σχέση με αυτό το παιχνίδι είναι απαράδεκτη.
Είναι ένα παιχνίδι και αυτό το έχουν ξεχάσει πολλοί και είναι λυπηρό. Πρέπει να σκεφτόμαστε πρώτα ότι είμαστε άνθρωποι, ότι τα παιδιά που είναι εκεί και αγωνίζονται, είναι κάποιου παιδιά, δεν είναι μονάδες. Είναι άνθρωποι που έχουν πίσω τους μια οικογένεια.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!