Survivor: Ο Μάριος Ιωαννίδης κοροϊδεύει τον Γιώργο Αγγελόπουλο και οι Μαχητές γελούν!

Survivor

Χαμός στα social media! Έξαλλοι στο Happy Day...

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πέτυχε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor την απόλυτη νίκη! Αγωνίστηκε μόνος του, 15 φορές εναντίον όλων των Μαχητών και κέρδισε με 10-6.

Survivor: Επική νίκη Αγγελόπουλου! Έπαιξε 15 φορές!

Η εντυπωσιακή του παρουσία στο συγκεκριμένο αγώνισμα σχολιάστηκε παντού. Όλοι παραδέχτηκαν την αποτελεσματικότητά του. Όλοι εκτός από τους Μαχητές.

[dfp_ads id=236982]

«Μου έχει μείνει η εικόνα που είναι οι τέσσερις όρθιοι και προσπαθούν με κάθε τρόπο να δικαιολογήσουν την ήττα τους. Ο ένας ότι έχει ψηλά το κέντρο βάρους, ο άλλος ότι είχε δύναμη στα πόδια ο Γιώργος…», παρατήρησε πολύ σωστά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day της Δευτέρας.

Η Ελένη Τσολάκη, όμως, αναφέρθηκε ενοχλημένη σε μια συγκεκριμένη σκηνή από το χθεσινοβραδινό Survivor. Ο Μάριος Ιωαννίδης κοροϊδεύει τον Γιώργο Αγγελόπουλο στους Μαχητές, επειδή ο παίκτης από την Σκιάθο κάνει τον σταυρό του πριν από κάθε αγώνα. Αυτή του η κίνηση έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στα social media. «Εκνευρίστηκα αφάνταστα με την κοροϊδία του Μάριου για τον σταυρό του Ντάνου. Δεν κοροϊδεύεις ποτέ κανένας άνθρωπο για την πίστη του», ξεκαθάρισε η Ελένη.

Η κουβέντα έκλεισε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να αναφωνεί: «Γεια σου ρε Αγγελόπουλε που τα βάζεις με όλους και κερδίζεις ρε μεγάλε»!