Survivor: «Ο Μάριος δεν είναι ρατσιστής! Το ότι ο Ντάνος κάνει τον σταυρό του…»

Survivor

«Ο Μάριος δεν είναι ούτε Χρυσαυγίτης, ούτε σεξιστής, ούτε αλαζόνας, ούτε όλα αυτά που προσπαθούν να του προσάψουν γιατί δεν μπορούν να βρουν κάτι άλλο»

Η Στεφανία, αδερφική φίλη του Μάριου Ιωαννίδη μίλησε στην εκπομπή “Όλα Καλά” για το Survivor, τον Γιώργο Αγγελόπουλο και φυσικά τον κολλητό της φίλο, τον οποίο και υπερασπίστηκε σχετικά με τα ρατσιστικά σχόλια που είχε κάνει ο ίδιος για τους πρόσφυγες.

[dfp_ads id=236982]

Survivor: Όταν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης υποστήριζε δημόσια τη Χρυσή Αυγή

«Ο Μάριος είναι ακριβώς αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση. Είναι παρορμητικός άνθρωπος και παρεξηγείται γι’ αυτό. Μην ξεχνάμε ότι βλέπουμε λίγες στιγμές τους. Ο Μάριος δεν είναι ούτε Χρυσαυγίτης, ούτε σεξιστής, ούτε ρατσιτής, ούτε αλαζόνας, ούτε όλα αυτά που προσπαθούν να του προσάψουν γιατί δεν μπορούν να βρουν κάτι άλλο».

Survivor: Ο Μάριος Ιωαννίδης εύχεται «ψόφο» στους «λαθρομετανάστες»!

Για τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Δεν μπορώ να τον κρίνω, δεν θέλω να τον κρίνω και δεν είμαι σε θέση να τον κρίνω γιατί δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Κανένας δεν μπορεί να κατακρίνει το πόσο πιστεύει ένας άνθρωπος στον θεό. Αυτό που θέλω εγώ να πω για να μην αδικηθεί ο Μάριος και κανένα από τα υπόλοιπα παιδιά είναι ότι το γεγονός ότι δεν βλέπουμε όλους τους υπόλοιπους να κάνουν τον σταυρό τους με την ίδια συχνότητα, δεν τους κάνει λιγότερο θρήσκους. Ο Μάριος και η οικογένειά του είναι βαθιά θρησκευόμενοι».

Δείτε στο βίντεο τι είπε για Survivor, Μάριο και Ντάνο…