Survivor: Ο κολλητός του Γιάννη Σπαλιάρα «αδειάζει» τον Κώστα Κοκκινάκη!

Survivor

«Ντροπή που ένας άνδρας στην ηλικία του...»

Ο κολλητός του Γιάννη Σπαλιάρα, ο Στέλιος Νιάκαρης μιλά για τους καβγάδες που είδαμε στο Survivor με πρωταγωνιστή τον φίλο του. Τι λέει για τους χαρακτηρισμούς που δέχτηκε. Ποια είναι η γνώμη του για την έκρηξη του Κώστα Κοκκινάκη και τι πιστεύει πως σκέφτεται ο Γιάννης Σπαλιάρας για όλα αυτά;

[dfp_ads id=236982]

«Σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι ψεύτης, ανήθικος, άδικος. Όλοι δηλαδή αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι λάθος. Ντροπή που ένας άνδρας στην ηλικία του και δυο μέτρα ορκίζεται στο παιδί του μπροστά σε όλο τον κόσμο. Αυτό το πράγμα δεν το χρησιμοποιεί ποτέ ένας άνδρας όταν έχει προφανώς το δίκαιο με το μέρος του, αφενός μάλλον και αφετέρου όταν δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Μην ξεχνάμε ότι όλο αυτό έγινε γιατί υποτίθεται ότι ο Γιάννης έκανε ψέματα ότι είχε τη μέση του για ένα παιχνίδι who cares που εκεί πέρα τα πράγματα τα βλέπουν διαφορετικά, τα νιώθουν διαφορετικά.»

Η κούραση δικαιολογεί τέτοιους χαρακτηρισμούς;

«Η κούραση δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τέτοιους χαρακτηρισμούς αλλά οι εντάσεις είναι αναπόφευκτες. Το να προβαίνουν σε τέτοιους χαρακτηρισμούς και τέτοιες ακραίες αντιδράσεις και μαγκιές… είναι way too far για έναν άνδρα.
Οι άνδρες πρέπει να κρατάνε μια στάση. Δεν μπορούν να μιλάνε έτσι ο ένας για τον άλλο. Δηλαδή είναι τραγικό. Ο Γιάννης δεν έχει ποτέ μα ποτέ προκαλέσει ή προσβάλλει ή εκθέσει κάποιον σε όλο το παιχνίδι. Είναι υπερβολική αυτή η συμπεριφορά. Μιλούσανε μια ώρα τρεις μαντραχαλέοι για κάτι το οποίο είναι παιδιάστικο. Μιλάμε τώρα έπεσες με τη μέση σου ενώ πονούσε η μέση σου και γιατί έπεσες και γιατί πανηγύρισες και γιατί… Δηλαδή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Απορώ πως έχουν τέτοιο εκνευρισμό και εμπάθεια απέναντι σε ένα άτομο.»

Τον Γιάννη που τον ξέρεις καλά, πιστεύεις ότι τον έχει στεναχωρήσει αυτή η κατάσταση;

«Σίγουρα, αλλά ξέρω εξίσου ότι ο Γιάννης είναι ένα πάρα πολύ σκληρό παιδί, αντέχει τα χτυπήματα έχει αντέξει πολλά χτυπήματα και θα συνεχίσει να αντέχει, απλά εμένα που είμαι έξω από το χορό δεν μου αρέσει να τον φέρνουν σε αυτή τη θέση.»