Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μόνοι στην καλύβα…

Survivor

Θα δούμε να βγαίνουν φλόγες ενός απρόσμενου έρωτα ή θα πέσουν κορμιά για τα 100.000 ευρώ;

Ένας άντρας, μια γυναίκα και μια καλύβα σε ένα εξωτικό νησί… Γιώργος Αγγελόπουλος – Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Ντάνος – Εύρυ… επιτέλους μόνοι! Οι δύο παίκτες του Survivor είναι οι τελευταίοι από τους Διάσημους που απέμειναν στον Άγιο Δομίνικο. Τα social media έχουν πάρει φωτιά!

[dfp_ads id=236982]

Η σχέση τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού πέρασε από 40 κύματα. Δύο άνθρωποι με αθλητικό υπόβαθρο, πεισματάρηδες, δυναμικοί… Συγκρούστηκαν κατά μέτωπο πολλές φορές, τόσο για θέματα επιβίωσης, όσο και για τη στρατηγική στα αγωνίσματα. Κάθε φορά και μια καινούρια έκρηξη στην παραλία.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τάχθηκε πολλές φορές ανοιχτά κατά του Ντάνου. Αντίθετα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος κρατούσε αμυντική θέση, ενώ κάποιες φορές ήταν και προστατευτικός απέναντί της. Δεν την πρότεινε για αποχώρηση όταν είχε την ευκαιρία, ενώ κάποιοι καλοί παρατηρητές έχουν εντοπίσει στιγμές που οι κινήσεις του Σκιαθίτη παίκτη είναι κάτι παραπάνω από φιλικές.

Πλέον, έχουν μείνει μόνοι στην καλύβα. Τα media εύχονται και περιμένουν να δουν τις φλόγες ενός απρόσμενου love story, από εκείνα που συνήθως δεν επιβιώνουν στην κανονική ζωή.

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η Κάλλια Καστάνη για την εκπομπή Ελένη: