Survivor: «Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει υπάρξει και στις δύο ομάδες και τους… παίζει»!

Survivor

Ο Σπαλιάρας είναι σαν τον Χλαπάτσα στης Ελλάδος τα Παιδιά! Είναι σαν την Άσπα Τσίνα στο Fame Story "Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου"!

Οι χθεσινές εξελίξεις στο Survivor απασχολούν το σύνολο των ψυχαγωγικών εκπομπών σήμερα, και το τραπέζι στην Ελένη Μενεγάκη. Οι συνεργάτες της παρουσιάστριας μίλησαν έξω από τα δόντια για τον Γιάννη Σπαλιάρα.

[dfp_ads id=236982]

Η Κατερίνα Ζαρίφη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με τρελαίνει αυτό που κάνει ο Γιάννης Σπαλιάρας! Βλέπει ότι πεινάνε, έχουνε χάσει και τους λέει «Εντάξει παιδιά, καλά παίξατε». Λέει ότι τον πονάει η μέση του και στον πανηγυρισμό… Έχει γίνει όλος αυτός ο χαμός, πλακώνονται όλοι και είναι ο Σπαλιάρας σαν τον Χλαπάτσα στης Ελλάδος τα παιδιά»!

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Φωτεινή Πετρογιάννη: «Επειδή έχει υπάρξει και στις δύο ομάδες, έχει πιάσει ψυχολογία και από τις δύο πλευρές και τους παίζει καταπληκτικά. Την ώρα του παιχνιδιού κάνει ότι πονάει η μέση του για να παίξει άλλος παίκτης με τον Αγγελόπουλο -γιατί δεν μπορείς να ανταγωνιστείς τον Ντάνο αν είσαι ο Σπαλιάρας- και όταν τελειώνει το παιχνίδι πανηγυρίζει τόσο έξαλλα! Πέφτουν από πάνω του άλλοι και πιο πάνω άλλοι… Είναι σε φάση σαν την Άσπα Τσίνα στο Fame Story: «Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου»!»…