Survivor: Ο Δημήτρης Πασχούλας αποκάλυψε το «σχέδιο εξόντωσης» του Γιώργου Αγγελόπουλου από τους Μαχητές!

Γιώργος Αγγελόπουλος

Το σχέδιο εναντίον του Γιώργου Αγγελόπουλου από την «κλίκα» των Μαχητών.

«Το παιδί ήταν και ντόμπρος χαρακτήρας και δυνατός σαν παίκτης και καλό παιδί» είπε ο Δημήτρης Πασχούλας στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή Survivor Πανόραμα.

[dfp_ads id=236982]

«Όταν πήγαμε στην παραλία πρώτη μέρα, ο Γιώργος πήγε και κατέβαζε όλους τους φοίνικες, τα φύλλα για να κάνουμε την καλύβα. Δηλαδή, ούτε μια μέρα δεν έκατσε το παιδί μαζί μας. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν έρχεται μαζί μας» είπε ο Δημήτρης Πασχούλας ακυρώνοντας τις «δικαιολογίες» που έχουν δώσει μέχρι στιγμής οι παίκτες των Μαχητών βγαίνοντας από το Survivor ως προς τις ψήφους που έδωσαν στον Γιώργο Αγγελόπουλο μαζικά στην αρχή του παιχνιδιού με σκοπό να πάει στους Διάσημους. Μάλιστα ο πρώην παίκτης του Survivor το πήγε και ένα βήμα πάρα πέρα, λέγοντας πως στην ουσία ο σκοπός δεν ήταν τόσο να πάει στους Διάσημους, αλλά να πάει… σπίτι του.

«Δεν ήταν ένα συγκεκριμένο άτομο, ήταν μια παρεούλα στην αρχή. Εγώ το εξέλαβα ότι το σκηνικό αυτό έγινε, επειδή ο Γιώργος ήταν δυνατός παίκτης, ήταν ο πιο δυνατός ίσως. Εντάξει, μετά εμφανίστηκε και ο Μάριος ότι είναι κι αυτός από τους πολύ δυνατούς. Για εμένα είναι οι δυο top αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι. Και είχαν ένα σκεπτικό ότι όποιος πάει στην ομάδα των Διασήμων πρώτη εβδομάδα, λογικά θα τον διώξουν οι Διάσημοι, οπότε τρως στον ανταγωνισμό τον δυνατό παίκτη. Είναι στρατηγική.»

Να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Πασχούλας είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από την ομάδα των Μαχητών, μετά την πρώτη αποχώρηση του παιχνιδιού, εκείνη της Μαριάννας Καλλέργη. Ο παίκτης του Survivor μετά τους πρώτους καβγάδες που σημειώθηκαν στην ομάδα, μέρος των οποίων φαίνεται πως ήταν και η ψηφοφορία του Γιώργου Αγγελόπουλου, είχε εκφράσει τις διαφωνίες του κατά πόσο λειτουργούν σαν ομάδα, και όπως είχε αναφέρει τότε δεν ήθελε να βρεθεί ξανά σε τέτοιο περιβάλλον.

Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Δημήτρης Πασχούλας!
Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!