Survivor: Ντέρμπι το παιχνίδι! Κατέρρευσε ο Αγόρου μετά την ήττα!

Survivor

Μετά από έναν ανατρεπτικό αγώνα, η ομάδα των Διασήμων κέρδισε τις σοκολάτες

Μια συγκλονιστική αναμέτρηση παρακολούθησε απόψε το τηλεοπτικό κοινό του Survivor. Μαχητές και Διάσημοι κατέθεσαν σώμα και ψυχή για το πολυπόθητο έπαθλο, όμως μία ήταν αυτή που κατάφερε να κερδίσει…

[dfp_ads id=236982]

Το σκορ ήταν 9 – 9 και ήταν η σειρά του Νικόλα Αγόρου και της Ντάριας από την ομάδα των Μαχητών και του Στέλιου Κρητικού και της Κατερίνας Δαλάκα από την ομάδα των Διασήμων να λήξουν το παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες τα πήγαν πολύ καλά όμως χάρη στην ευστοχία του Στέλιου Κρητικού, ο πόντος πήγε στην ομάδα των Διασήμων. Μάλιστα πρόκειται για την τέταρτη σερί νίκη των παικτών.

Αυτό φαίνεται ότι έχει εξοργίσει τους Μαχητές που πάνε από την μία ήττα στην άλλη. Μετά το αγώνισμα, ο Νικόλας Αγόρου κατέρρευσε στο έδαφος και ένιωσε έντονο στομαχόπονο κάνοντας απαραίτητο τον ιατρικό έλεγχο από τον γιατρό της παραγωγής.

Έφυγαν τα μπουστάκια της Χατζίδου και της Δαλάκα! Προσπαθούσαν όπως όπως να τα βάλουν στη θέση τους!

Λίγο αργότερα, ο Στέλιος Κρητικός συγκινήθηκε και αφιέρωσε τη νίκη στα παιδιά του. «Με συγκινεί πολύ που είμαι ανάμεσα σε αθλητές και διάλεξαν εμένα για το 9-9 δείχνοντας μου εμπιστοσύνη! Εύχομαι τα παιδιά μου να με βλέπουν και να είναι περήφανα! Για εκείνους τα κάνω όλα!», είπε χαρακτηριστικά.

Όλοι οι Διάσημοι γλυκάθηκαν με τις σοκολάτες που ανέβασαν την διάθεση τους στα ύψη σε αντίθεση με το κλίμα που υπήρχε στους Μαχητές.

Δείτε την κούρσα που καθόρισε τη νίκη…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!