Survivor: Νικητής ο Αγγελόπουλος στο τελευταίο αγώνισμα! Πήρε ασυλία και πέρασε στον ημιτελικό!

Survivor

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έπαιξαν το τελευταίο αγώνισμα του Survivor. Ο Ντάνος κέρδισε την ασυλία.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν οι δύο παίκτες που έμειναν να αγωνίζονται μέχρι το τέλος για την ασυλία του Survivor. Οι παίκτες στο αγώνισμα ασυλίας είχαν παραμείνει με 3 ζωές ο καθένας. Τελικά ο Ντάνος κατάφερε και εξάντλησε τις «ζωές» του μισθοφόρου με τις κούρσες του. Νικητής στο τελευταίο αγώνισμα της χρονιάς στο Survivor. Ένα αγώνισμα που χαρίζει την δεύτερη ασυλία στο συμβούλιο του νησιού, αλλά και ένα εισιτήριο για τον ημιτελικό είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Survivor: Τα γκρέμισε όλα ο Αγγελόπουλος! Ξέσπασε και έβαλε φωτιά!
[dfp_ads id=236982]

«Να πω συγχαρητήρια στα παιδιά για το τελευταίο αγώνισμα και ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς και σε όλους μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Θεό που είμαστε υγιείς και τελειώσαμε αυτό το παιχνίδι υγιείς. Είμαι πολύ χαρούμενος που έκλεισα με το δεξί αυτό το παιχνίδι. Περήφανος που θα πάω κατευθείαν στον ημιτελικό και εύχομαι από εδώ και πέρα καλή επιτυχία στους 3 παίκτες που έχουν απομείνει για το καλύτερο αποτέλεσμα για αυτούς.

Survivor: Επίθεση μισθοφόρου στον Σπαλιάρα! «Από εμένα τρως!»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, εκτός από ένα εισιτήριο για τον ημιτελικό, κέρδισε και ένα εισιτήριο για την Κούβα.

Οι υπόλοιποι τρεις παίκτες, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Γιάννη Σπαλιάρας, τέθηκαν αυτομάτως σε αποχώρηση, αφού ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είχαν τις ασυλίες.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!