Survivor: Μύδροι από Κοκαλίτσα κατά Μαχητών! «Άκουσα σεξιστικά σχόλια! Υπήρχε ανταγωνισμός από τις γυναίκες…»

Αγγελική Κοκαλίτσα

«Όλα αυτά ξεκίνησαν από το κάστινγκ και συνεχίστηκαν και στο ξενοδοχείο που μείναμε στον Άγιο Δομίνικο».

Μετά την αποχώρησή της από το Survivor, η Αγγελική Κοκαλίτσα έδωσε σήμερα την πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή ΕΔΩ. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε στο πλατό και εξαπέλυσε μύδρους κατά των συμπαικτών της.

[dfp_ads id=236982]

«Τα πράγματα ξεκίνησαν πριν ακόμα μπούμε στο παιχνίδι. Στα κάστινγκ, αλλά και στο ξενοδοχείο, στον Άγιο Δομίνικο, που μείναμε δύο μέρες, παρατήρησα μια αρνητική στάση και έναν ανταγωνισμό από το γυναικείο φύλο, που δεν μπορούσα να το εξηγήσω. Δυστυχώς, από την πλειοψηφία! Εκτός από μία κοπέλα που κρατούσε πιο ουδέτερη στάση μέσα στο παιχνίδι.

Ταυτόχρονα άκουσα σεξιστικά σχόλια από συμπαίκτριες και μέσα σε αυτά μπήκαν και κάποιοι συμπαίκτες σε αυτή τη συζήτηση, όπου δεν αισθάνθηκα όμορφα. Σεξιστικά σχόλια, για την εμφάνισή μου, για τις δυνατότητές μου, για το ότι ήμουν πολύ αδύνατη για το άθλημα που έκανα. Δεν ήταν καθόλου ωραία τα σχόλια που άκουσα.

Μου φάνηκε πάρα πολύ περίεργο και ειδικά όταν συζητήθηκε η διαφήμιση που είχα πριν μπω στο παιχνίδι, την οποία κάποιοι θεώρησαν σαν προβάδισμα. Διαφήμιση εννοώ το promo που είχε γίνει και γενικά στα sites “έπαιξε” πολύ.

Δυστυχώς κάποια τα άκουσα στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης, εκεί κάναμε την αλλαγή για να πάμε στον Άγιο Δομίνικο. Και επίσης άκουσα και το σχόλιο παίκτριας που είπε “σταματήστε πια να την σχολιάζετε. Έλεος, μην την κράζετε άλλο”.

Με είχε ενοχλήσει πάρα πολύ το ότι μπορεί να ήμουν πέντε ώρες μόνη μου και να μην είχε έρθει κανένας να ρωτήσει αν είμαι καλά, να πει μια καλημέρα. Και μόλις ερχόταν η κάμερα ξεκινούσαν το τροπάριο “γιατί Αγγελική είσαι μόνη σου;”. Εγώ αυτό το θεώρησα διπροσωπία και εκεί άρχισε να βγαίνει η αντίδρασή μου», είπε μεταξύ άλλων η Αγγελική Κοκαλίτσα.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε η Αγγελική Κοκαλίτσα…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!