Survivor: «Μετά από ένα μήνα αποχή, μπορεί να ήταν πάρα πολύ θερμή η αγκαλιά…»

Survivor

«Η Ευρυδίκη είναι και ένα κορίτσι του ΣΚΑΪ, ενδεχομένως οι άνθρωποι...»

Η συμφιλίωση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο Survivor ήταν το θέμα που απασχόλησε τις περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές, αφού σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και στα social media.

[dfp_ads id=236982]

«Διάβαζα κάποια μηνύματα συνωμοσίας με αφορμή το χθεσινό επεισόδιο, ότι σίγουρα στην Ευρυδίκη που ήταν η πρώτη που ήταν εναντίον του Αγγελόπουλου και με πολύ σοβαρό ύφος, ότι προφανώς επειδή ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ και θα επιστρέψει εκεί στις εκπομπές και θέλουν να προστατεύσουν λίγο το προφίλ της, βλέποντας τι έχει γίνει με την Σόφη Πασχάλη… Προσπάθησε να χαμηλώσει λίγο τη στάση της, να αλλάξει το ύφος της αυτό το πολύ αυστηρό» επισήμανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day.

Survivor: Γιώργος Αγγελόπουλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη απομονώθηκαν στην παραλία! Έπεσε στην αγκαλιά του!

«Λες να της το σφύριξαν;» αναρωτήθηκε ο Κώστας Φραγκολιάς και η Σταματίνα συνέχισε.

«Δεν ξέρω. Το διάβαζα χθες. Κι επειδή είναι και ένα κορίτσι του ΣΚΑΪ, ενδεχομένως οι άνθρωποι σου λένε τη στείλαμε για καλό. Είναι δικό τους παιδί, την έστειλαν εκεί, σου λέει ρε παιδιά γιατί δεν με προστατεύσατε αν ο άνθρωπος αυτός έχει τόσο ρεύμα; Και ίσως γύρισε.»

«Σε μια διαμάχη, όποιος προκαλεί τη διαμάχη και μετά από λίγο καιρό καταλαβαίνει ότι κάνει λάθος και πάει μόνος του για να τα βρει με τον άλλον, δεν φαίνεται ότι ο ίδιος έχει κάποιο πρόβλημα; Δεν πήγε ο Ντάνος να κάνει καμιά κωλοτούμπα αλά Ιωάννης Μελισαννίδης για να τα βρει με την Ευρυδίκη» είπε η Ελένη Τσολάκη, ενώ ο Δημήτρης Παπανώτας επέμεινε περισσότερο στη σωματική έκφανση αυτής της συμφιλίωσης, έτσι όπως την περιέγραψαν στο Survivor…

«Αλλά πραγματικά έγινε μια αγκαλιά που δεν ξέρω… ζεσταθήκανε λίγο. Δεν ήταν τέτοια η αγκαλιά φαντάζομαι, ήταν λίγο πιο θερμή. Μετά από ένα μήνα αποχή, μπορεί να ήταν πάρα πολύ θερμή η αγκαλιά, γιατί είδα πολλά χαμόγελα.»