Survivor: Η Λάουρα Νάργες ξεκαθαρίζει για το ρόλο του Χανταμπάκη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου

Ειρήνη Παπαδοπούλου

«Είμαι το τελευταίο άτομο που θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο....»

Η Λάουρα Νάργες ξεκαθάρισε στο Survivor Πανόραμα για το ποια ήταν η δική της σχέση με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, αλλά και το ρόλο του Στέλιου Χανταμπάκη, ενώ αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο περιστατικό με το μαγιό και την αποχώρηση…

[dfp_ads id=236982]

«Ο Στέλιος γενικώς ήταν πολύ πλακατζής, ήταν ένας άνθρωπος μέσα στο χιούμορ, τα αστεία και την πλάκα, μας έλεγε τρελές ιστορίες από οτιδήποτε είχε ζήσει και ήταν πολύ καλός και στις μιμήσεις γενικώς. Ήταν πολύ παιχνιδιάρης. Εκείνο το απόγευμα είχαμε καθίσει και είχε ξεκινήσει να μιμείται τον Σάκη και καλά και έκανε πλάκες με όλους μας. Και στο κομμάτι της Ειρήνης, όλο αυτό εμείς το πήραμε σαν μια πλάκα, δεν ήταν δηλαδή ότι καθόμαστε και κάνουμε κάτι κακό σε κάποιον.

Ακούω τριγύρω κάτι περί κλίκας και τέτοια. Θέλω να πω ότι εγώ προσωπικά, και δεν έχω αντιληφθεί και γύρω μου, δεν είμαι άνθρωπος τέτοιος. To bullying ήταν κάτι το οποίο στη Γερμανία μας το είχαν διδάξει από το νηπιαγωγείο, ότι είναι κάτι πολύ κακό και δεν το κάνεις αυτό το πράγμα. Πως να συμπεριφέρεσαι στους συμμαθητές του και τι είναι λάθος και τι σωστό. Επομένως είμαι το τελευταίο άτομο που θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά και που θα επέτρεπα να γίνεται κάτι τέτοιο.

Survivor – Λάουρα Νάργες: «Ήταν εφιάλτης, ήθελα να ουρλιάξω!»

Επίσης για το κομμάτι τις κλίκας, αν αντιληφθώ εγώ σαν Λάουρα ότι κάποιος μπαίνει στη διαδικασία να με χειριστεί, δεν μπορώ να το επιτρέψω. Δεν αντιλήφθηκα κάτι τέτοιο και να γίνεται κάτι κακό ως προς την Ειρήνη. Η Ειρήνη κάποιο διάστημα προφανώς αισθανόταν να κάνει τη βόλτα της μόνη της, να περπατήσει μόνη της και είναι οκ αυτό. Και εγώ το έχω κάνει. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές με την Ειρήνη και έχουμε κάνει και ουσιαστικές κουβέντες. Δεν ξέρω τι βγήκε προς τα έξω» είπε η Λάουρα Νάργες και μίλησε και για την οικειοθελή αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου.