Survivor: Κόλαφος από Λαμπίρη και Πατλάκη για τις λεκτικές επιθέσεις που δέχτηκαν για τις λάθος διαρροές!

Λαμπίρη

Δεν φαντάζεστε πως ξεκίνησε η Χριστίνα Λαμπίρη την εκπομπή μετά την ανατροπή στον αγώνα Ελλάδας Τουρκίας του Survivor και τα λάθος spoiler!

Οι διαρροές την Παρασκευή ήθελαν την Ελλάδα να κερδίζει στον αγώνα με την Τουρκία στο Survivor. Τα spoilers που μετέδωσε η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη έλεγαν ότι η Ελλάδα θα έπαιρνε το δεύτερο αγώνα με 10-8 και θα πήγαιναν και σε τρίτο με τους Έλληνες να νικούν και πάλι. Κάτι τέτοιο, δεν συνέβη, αφού οι Έλληνες έχασαν και στον δεύτερο αγώνα από τους Τούρκους παίκτες του Survivor.

[dfp_ads id=236982]

Η Χριστίνα Λαμπίρη καλησπέρισε τους τηλεθεατές του Epsilon διακωμωδώντας τα σχόλια που δέχτηκαν όλο το σαββατοκύριακο μετά από το αποτέλεσμα του Survivor ξεκινώντας την εκπομπή με το τραγούδι «Το λάθος μου» και το κοντρόλ να γράφει στο σούπερ «Χριστίνα Λαμπίρη: Θύμα spoiler».

«Είμαι στον τηλεοπτικό αέρα από το 2002 μέχρι σήμερα, ανελλιπώς. Τόσος κόσμος να ασχοληθεί μαζί μου… – αρνητικά, δεν έχει σημασία, αφού λέτε το όνομα μου σωστά, αυτό είναι οκέι – ποτέ! Ούτε και στη Eurovision! Δηλαδή 40άρια στη Eurovision, ένα φτου σου ρε Λαμπίρη δεν άκουσα. Έπρεπε να έρθει αυτή η εκπομπή και το Survivor για να καταλάβω ότι έχετε αντανακλαστικά και μας βλέπετε. Θύμα spoiler!

«Εσύ είσαι θύμα spoiler. Εγώ ένοχη» συμπλήρωσε η Κλεοπάτρα Πατλάκη.

«Όχι κι εσύ θύμα είσαι» απάντησε η Χριστίνα Λαμπίρη.

Στην συνέχεια όμως τόσο η παρουσιάστρια, όσο και η συνεργάτιδα της έδωσαν τις απαντήσεις τους για τις λεκτικές επιθέσεις που δέχτηκαν στα social media και δεν ήταν …απαλές.

«Αν σας πω εγώ τι βίωσα… Τέτοιο γέλιο! Από ένα σημείο και μετά με έπιασε νευρικό γέλιο διότι Παρασκευή σας είχα πει ότι θα έβγαινα. Και γυρνάω και μπαίνω, και βλέπω τουλάχιστον 200 μηνύματα στο twitter να λένε «κακό ψόφο να έχεις», «να μην ξημερώσει η αυριανή μέρα για σένα», «ψεύτρα», «που έβαλα τα παιδιά μου για ύπνο λέγοντας τους πως θα κερδίσει η Ελλάδα και τώρα κλαίνε» και λέω «Χριστός κι Απόστολος! Όλοι οι οπαδοί του Σώρρας σε εμένα ήρθαν;». Δηλαδή από τη Δίωξη αν δείτε τα μηνύματα μπορεί και να βρείτε τον Σώρρα, σας το λέω αληθινά. Δεν υπήρχε καμία λογική, τίποτα. Έκλαιγα από τα γέλια. Αχ, Λάμπρο Κωνσταντάρα χίλια συγγνώμη αγάπη μου που κάνουμε spoiler.

Και θέλω να σας πω κάτι και θα το πω τώρα πάρα πολύ σοβαρά. Για τους σοβαρούς που μας βλέπουν. Γιατί για τους άλλους δεν μερίμνησε η φύση, δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ. Παιδιά εγώ δεν είπα ποτέ ότι κάνουμε ρεπορτάζ. Αυτοί που κάνουν ρεπορτάζ, είναι στον Άγιο Δομίνικο. Έχουμε πηγές. Και σε αυτή την εκπομπή, οι πηγές μας, από τα 10 spoilers που έχουμε πει, τα 7 έχουν πέσει μέσα. Ε στα 3 πέσαμε έξω. Δηλαδή θέλετε να μας κρεμάσετε; Πριτς!

Εμείς το βλέπουμε ως παιχνίδι, γελάμε, περνάμε πάρα πολύ καλά. Θέλουμε κι εσείς να περνάτε καλά, ψέματα δεν λέμε. Γιατί ψέμα σημαίνει ξέρω την αλήθεια και δεν σ’ τη λέω. Εμείς το πιστεύαμε, το είπαμε. Και θα συνεχίσουμε να κάνουμε spoilers ό,τι ξέρουμε και πάντα θα λέμε «με κάθε επιφύλαξη», τώρα εσείς αν το καταπίνετε αμάσητο, δεν φταίμε εμείς. Σας αγαπάμε παρ’ όλ’ αυτά, συνεχίστε να βρίζετε. Καλύτερα να βρίζετε εμάς, παρά τους δικούς σας ανθρώπους» ανέφερε συγκεκριμένα η Κλεοπάτρα Πατλάκη, με την Χριστίνα Λαμπίρη να συμπληρώνει…

«Επίσης είναι μια πολύ καλή ευκαιρία. Όσοι από εσάς είστε εθισμένοι στο στοίχημα και στα κρυφά παράνομα στοιχήματα, κόφτε το γιατί κάνει κακό. Δεν μπορώ να καταλάβω ότι κάποιος ο οποίος δεν έχει προσωπικό συμφέρον βγάζει τέτοιο μένος. Ή ανισόρροπος είσαι, ή χάνεις χρήματα από αυτό. Να σου πω κάτι που δεν θα ισχύσει και να πάθεις τέτοια τρέλα, κάτι δεν πάει καλά.»