Survivor: Κοκκινάκης – Μπο “καταγγέλλουν” την παραγωγή! Η “κλοπή” του μισθοφόρου που έγινε δεκτή…

Μπο

«Νιώσαμε εκείνη τη στιγμή ότι οι κανόνες είναι λίγο αυθαίρετοι και αισθανθήκαμε ότι τσάμπα παίζουμε και δεν παίξαμε πολύ καλά».

Ο Μπο και ο Κώστας Κοκκινάκης ήταν σήμερα καλεσμένοι στην εκπομπή Survivor Πανόραμα. Οι δύο άντρες, ουσιαστικά, κατήγγειλαν την παραγωγή για ένα αγώνισμα, στο οποίο έγινε …δεκτή η “κλοπή” του μισθοφόρου, ενώ λίγο αργότερα για μια παράβαση του γνωστού πολίστα, επανέλαβαν το παιχνίδι. Αν θυμάστε καλά, πρόκειται για το αγώνισμα, μετά τη λήξη του οποίου, ο Γιώργος Χρανιώτης είχε πει ανοιχτά πως οι Διάσημοι άφησαν τους Μαχητές να κερδίσουν.

[dfp_ads id=236982]

«Ήταν το αμέσως επόμενο παιχνίδι από αυτό που υπήρξε ένταση με τους Μαχητές. Αφού το ξεπεράσαμε αυτό, όπως μπορέσαμε, ήρθε αυτό το παιχνίδι. Μας μίλησαν δέκα λεπτά κάτι Αργεντίνοι που είχαν τους κανονισμούς. Mας έλεγαν ότι εδώ θα γίνει αυτό, παντού υπήρχαν και πολλοί αναλυτικοί. Πρώτο ματς παίζει ο Χρανιώτης με τον Αναγνωστόπουλο και χάνει ο Χρανιώτης για ένα δευτερόλεπτο στον στόχο. Κάποιοι από εμάς είδαν ότι ο Κώστας είχε ακουμπήσει δύο φορές το κουκλάκι και δεν έπεσε κάτω.

«Δεν μου μιλάνε ούτε οι φίλοι του Χανταμπάκη»

Το είδαν στο βίντεο, όντως είχε γίνει αυτό. Μας είπαν ότι όντως έγινε στιγμιαία, αλλά επειδή ήταν πρώτο παιχνίδι μήπως να το αφήσουμε και αν γίνει άλλη μία φορά σε εμάς, να είμαστε πάτσι. Το δεχτήκαμε εμείς και τρίτο παιχνίδι παίζω εγώ με τον Κωνσταντίνο. Έκανα κι εγώ μια παράβαση, πήδηξα πιο νωρίς από ένα εμπόδιο, κερδίζω το παιχνίδι. Έκαναν ένσταση τα παιδιά, είχα κάνει παράβαση, με ξαναβάλανε από την αρχή κι εκεί κάπου ξενερώσαμε, νευριάσαμε και δεν παίξαμε το υπόλοιπο παιχνίδι», είπε ο Κώστας Κοκκινάκης.

Η ήττα από τον Αγγελόπουλο εξόργισε τον Μισθοφόρο! Πετούσε ότι έβρισκε μπροστά του!

«Μας είχαν πει ότι αν πάει να πέσει το κουκλάκι, το αφήνουμε και πέφτει, δεν βάζουμε το χέρι να το κρατήσουμε. Αυτό που μας πείραξε πιο πολύ ήταν ότι δεν υπήρχαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι κανόνες. Στον προηγούμενο αγώνα για συγκεκριμένο κανόνα χάσαμε ολόκληρο παιχνίδι, στο συγκεκριμένο γίνεται με την αντίπαλη ομάδα, το προσπερνάμε, γίνεται σε εμάς και γίνεται πέναλτι. Νιώσαμε εκείνη τη στιγμή ότι οι κανόνες είναι λίγο αυθαίρετοι και αισθανθήκαμε ότι τσάμπα παίζουμε και δεν παίξαμε πολύ καλά», είπε ο Μπο.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο Survivor Πανόραμα…