Survivor: Καβγάς Αγγελόπουλου και Χανταμπάκη στο στόχαστρο του Happy Day!

Αγγελόπουλος

Τα νεύρα, τα κόμπλεξ και το επεισόδιο στο Survivor!

Γιώργος Αγγελόπουλος και Στέλιος Χανταμπάκης εκτός εαυτού στο επεισόδιο του Survivor, και ο καβγάς τους απασχόλησε τους παρουσιαστές του Happy Day που εξέφρασαν την άποψη τους για το περιστατικό.

Survivor: Εκτός εαυτού ο Αγγελόπουλος με τον Χανταμπάκη! «Δεν είμαστε όλοι straight»! «Γλυκούλη»!

«Εντάξει τώρα παιδιά τα νεύρα κρόσσια. Όταν αρχίζουν σου λείπουν οι δικοί σου, οι άνθρωποι σου, το φαγητό, κάτι που μπορεί να το προσπερνούσες στην καθημερινότητα σου, εκεί είναι αιτία για να πιαστείς στα χέρια» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή ερμηνεύοντας το πόσο ευέξαπτοι ήταν οι παίκτες.

[dfp_ads id=236982]

Παπανώτας: «Κι αν είσαι και λίγο κουζουλός, για να το πω στα κρητικά…»

Τσιμτσιλή: «Ποιος είναι ο κουζουλός στην συγκεκριμένη περίπτωση;»

Παπανώτας: «Εσύ ποιος λες;»

«Ρε παιδιά, εγώ τον Στέλιο τον συμπαθώ πάρα πολύ, εκεί όντως ήταν σαν να τον έγραφε λίγο τον άνθρωπο. Δηλαδή ότι κοίτα, κάνω ηλιοθεραπεία και πραγματικά talk to my hand» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή δίνοντας την απάντηση της.

«Όταν έχεις ένα πρόβλημα και θες να το συζητήσεις με τον άλλον και ο άλλος κρατά μια στάση ειρωνική και πάρα πολύ cool και χαλαρή και σε ειρωνεύεται, νομίζω ότι τα νεύρα σε κάθε άνθρωπο που μπορεί να είναι υπομονετικός, μπορεί να σπάσουν περισσότερο» ανέφερε η Ελένη Τσολάκη, ενώ ο Δημήτρης Παπανώτας έκανε λόγο για κόμπλεξ που εκφράζονται όταν κάποιος ξεχωρίζει…

«Είναι και η πείνα. Σκέφτονται και λίγο να κρουασάν που χάθηκαν. Δυστυχώς βλέπουμε την εικόνα της ελληνικής κοινωνίας, που αυτός που θα ξεχωρίσει, δέχεται επιθέσεις ιδιαίτερα από αυτούς που έχουν τα περισσότερα κόμπλεξ.»

«Καλά, εντάξει μην βγάλουμε τον Στέλιο κομπλεξικό επειδή τσακωθήκαν» επισήμανε η παρουσιάστρια του Happy Day και ο Δημήτρης Παπανώτας εξήγησε πως και στην κοινωνία το ίδιο συμβαίνει:«Μα και στις δυο ομάδες φαίνεται ότι στοχοποιούνται αυτοί που έχουν τις περισσότερες δυνατότητες. Και στη ζωή είναι θέμα στρατηγικής να πυροβολείς τα δέντρα που είναι καρποφόρα.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!