Survivor: «Καρφί» Χανταμπάκη για Σπαλιάρα!

Survivor

Μετά τον καβγά του με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Γιάννης Σπαλιάρας δέχεται κριτική και από τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Σε προηγούμενο επεισόδιο του Survivor η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν δίστασε να κοντραριστεί με τον Γιάννη Σπαλιάρα όταν αυτός την έφερε σε δύσκολη θέση ως προς το φαγητό γνωρίζοντας πως εκείνη ήταν ιδιαιτέρως αδύναμη. Τότε τόσο η Σόφη Πασχάλη είχε πάρει το μέρος της τραγουδίστριας, ενώ και η αθλητικογράφος Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε δηλώσει πως ο Γιάννης Σπαλιάρας αντιμετωπίζει δυσκολίες να προσαρμοστεί με την ομάδα: «Δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στην ομαδικότητα και στην ομάδα, στο σύνολο.

[dfp_ads id=236982]
Survivor: Έξαλλη η Ειρήνη Παπαδοπούλου με τον Γιάννη Σπαλιάρα! «Θα σε δείρω ρε! Να μιλάς όμορφα» – «Μάζεψέ την!»

Στο επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor αντιμετώπισε την κριτική και από τον Στέλιο Χανταμπάκη, ο οποίος πέταξε το «καρφί» του για το γεγονός πως ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

«Ο Γιάννης είναι ένα πάρα πολύ έξυπνο παιδί. Είναι παιδί μεν, αλλά είναι πάρα πολύ έξυπνο. Δεν νομίζω να ξαφνιάστηκε. Γιατί το νιώθω ότι καταλαβαίνει ότι δεν βοηθάει τόσο όσο οι άλλοι, γιατί θέλει να έρθει μέσα στο ψάρεμα, θέλει να πάει για καρύδες, απλά δεν μπορεί. Θέλει όμως, είναι πρόθυμος. Και ίσως αυτό ήταν και ένα ξύπνημα για να προσπαθήσει ακόμα περισσότερο γιατί καλώς ή κακώς έτσι πρέπει να γίνει. Κι εγώ θέλω να κάθομαι περισσότερο, αλλά δεν γίνεται.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!