Survivor: Η Καλέργη “φωτογράφισε” την Πασχάλη! «Σιχαίνομαι την διπροσωπία…»

Μαριάννα Καλέργη

«Δεν έχω συναντηθεί με κανέναν, δεν έχω πάει σε καμία συνάντηση. Ούτε με έχουν καλέσει…».

Η Μαριάννα Καλέργη μίλησε σήμερα στο Survivor Πανόραμα για το γεγονός ότι ήρθε πιο κοντά με τη Λάουρα και την Ευρυδίκη, ενώ γι ακόμα μία φορά “φωτογράφισε” την Σόφη Πασχάλη, μιλώντας για διπροσωπία. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως στο παρελθόν έχει αναφερθεί ξανά η πρωταθλήτρια του Muay Thai στο συγκεκριμένο θέμα.

[dfp_ads id=236982]

Η Μαριάννα Καλέργη “καρφώνει” την Σόφη Πασχάλη! «Αναρωτιέμαι για ποιο λόγο…»

«Δεν έχω συναντηθεί με κανέναν, δεν έχω πάει σε καμία συνάντηση. Ούτε με έχουν καλέσει. Δεν με στεναχωρεί καθόλου. Στον μόνο άνθρωπο που πλησίασα είναι η Λάουρα, όπως και με την Ειρήνη είχαμε μιλήσει για να δω τι κάνει, πώς είναι, ενδιαφέρθηκα πάρα πολύ. Με τα υπόλοιπα παιδιά δεν ασχολήθηκα. Θα έβγαινα μόνο με την Ευρυδίκη και την Λάουρα. Είμαι πολύ κάθετη σε κάποια πράγματα που έχω πει στο παρελθόν. Σιχαίνομαι τη διπροσωπία, σιχαίνομαι να θέλω να φαίνομαι εγώ και να “μαυρίζω” ονόματα συμπαικτών μου, είμαι πολύ του ομαδικού πνεύματος», είπε η Μαριάννα Καλέργη.

Μετά από αυτά που είπε, είναι φανερό πως εννοεί την Σόφη Πασχάλη, καθώς παλαιότερα είχε κάνει λόγο για έλλειψη ομαδικού πνεύματος, ενώ είχε τονίσει πως «έδωσε» ονόματα συμπαικτών της, στο θέμα με το «παράνομο» φαγητό.

“Καρφώνει” τον Χρανιώτη για την ψήφο στον Μπο! «Το θεωρώ τραγωδία να λέει ότι…»

Δείτε τι είπε η Μαριάννα Καλέργη στο Survivor Πανόραμα…