Survivor – Γιώργος Αγγελόπουλος: Η γλυκύτατη μητέρα του μιλά για πρώτη φορά στην κάμερα!

Survivor

"Ήμουν πολύ στεναχωρημένη όταν έβλεπα ότι το παιδί βίωνε όλες αυτές τις καταστάσεις. Έχω χάσει 7 κιλά από τότε που μπήκε ο Γιώργος στο παιχνίδι".

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης του Survivor και έχει στρέψει πάνω του τα περισσότερα φώτα τους τελευταίους μήνες. Ο Κώστας Τσουρός και η κάμερα του Πρωινό ταξίδεψαν μέχρι τη Σκιάθο, την ιδιαίτερη πατρίδα του Ντάνου και συνάντησαν τη μητέρα του. Η Ράνια Αγγελοπούλου, μια αξιοπρεπέστατη και πολύ γλυκιά κυρία, μιλά για πρώτη φορά στην κάμερα. Εξομολογείται για το πρόβλημα με τις φωνητικές της χορδές και δηλώνει περήφανη για τον γιο της.

[dfp_ads id=236982]

«Σε ένα χειρουργείο που έκανα μου κόπηκαν δύο φωνητικές χορδές και από τότε μου έχει μείνει αυτή η βραχνάδα. Έγινε κατά λάθος, όμως εμένα θα μου μείνει.

Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη που δείχνουν στον Γιώργο, γιατί όταν βγει με το καλό, θα τρελαθεί από τη χαρά του! Έμαθα τελευταία στιγμή ότι θα πάει ο Γιώργος στο παιχνίδι. Μου είπε «μάνα θα πάω στο Survivor».

Ήμουν πολύ στεναχωρημένη όταν έβλεπα ότι το παιδί βίωνε όλες αυτές τις καταστάσεις, τον ψήφιζαν γιατί τον έβλεπαν σαν δυνατό παίκτη. Μου έκανε εντύπωση για τα νεύρα που έβγαζε. Κάποιο λόγο θα είχε. Στεναχωριόταν αυτός μια φορά, εγώ δέκα. Δεν έχανε μόνο ο Γιώργος κιλά, αλλά κι εγώ. Έχω χάσει 7 κιλά από τότε που μπήκε ο Γιώργος στο παιχνίδι. Όταν βγει και με δει θα τρελαθεί.

Ο Γιώργος πιστεύει πολύ και ο Χανταμπάκης του έθιξε το πιο ευαίσθητο σημείο. Νευρίασα πολύ με τον Χανταμπάκη και δεν μου άρεσε και η συμπεριφορά του Χούτου.

Δεν ξέρω αν υπήρχε φλερτ με την Ευρυδίκη. Αυτοί γνωρίζουν καλύτερα. Αν αρέσει στον Γιώργο, αρέσει και σε μένα. Καλή κοπέλα είναι. Δεν έχει κάποια επίσημη σχέση. Από το Survivor σαν κοπέλα μου αρέσει η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Στην 24ωρη ψηφοφορία ψήφισα 25 φορές τον Γιώργο. Είναι η πρώτη φορά που λείπει ο Γιώργος τόσους μήνες από το σπίτι. Ο Γιώργος έτσι κι αλλιώς είναι νικητής».