Survivor: Έξαλλος ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος με Κρητικό και Μουρούτσο! «Μπορεί να γίνω και επιθετικός αν ξαναδώ κάτι τέτοιο!»

Σώζων Παλαίστρος Χάρος

«Ο Μουρούτσος το ενίσχυσε. Δεν ξέρω... Θα τον πάρει στον θίασο του και τον έχει μαζί χειροκροτητή και ατακαδόρο και κλακαδόρο, χορευτή;»

Πρώτα τα έβαλε με τα κορίτσια και το γεγονός ότι περιορίζονται οι δουλειές τους μόνο στις ανάγκες της καλύβας και το κόψιμο της καρύδας. Έπειτα είχε σειρά ο Στέλιος Κρητικός και μαζί του «τα σκάγια» πήραν και τον Μιχάλη Μουρούτσο . Ανάμεσα τους υπήρχε εξάλλου από την αρχή της εισόδου του στο Survivor μια ένταση που αφορούσε στους κανόνες που διέπουν την καλύβα των Διασήμων.

Survivor: Ο Σώζων εξόργισε Δαλάκα – Κρητικό! Αδιανόητα σχόλια κατά του ηθοποιού…
[dfp_ads id=236982]

«Είδα να λέει κάποια πράγματα πάλι που δεν ισχύουν. Να λέει ψέματα κιόλας ο Στέλιος. Σε κάποια φάση με στέλνει να πάρω νερό και μου λέει θα το χρησιμοποιήσουμε αργότερα στις καρύδες. Εγώ ποτέ όσες φορές έχουν φάει οι παλιοί παίκτες χωρίς να μου πούνε «Έλα Σώζων που είσαι κι εσύ συμπαίκτης μας να δοκιμάσεις, δεν έχω πει κάτι. Κάνω ότι δεν βλέπω. Μάλλον, δεν με ενδιαφέρει. Κάνω τα δικά μου πράγματα, κάνουν τα δικά τους πράγματα. Απλά, το να μου λες ψέματα, εμένα με πειράζει. Πες μου «θέλω να ψήσω τις πατάτες μου και δεν μπορώ να μπω στη θάλασσα, φέρε μου νερό».

Με όλη μου την καρδιά να σε βοηθήσω. Αλλά όταν λες για τις καρύδες και μετά καθαρίζουν πατάτες, αυτό πάει να πει ότι χειραγωγείς ανθρώπους λέγοντας ψέματα. Πόσο μάλλον αν είσαι ένας άνθρωπος που σε ενδιαφέρει η εξωτερική σου εικόνα, η εμφάνιση σου, σχεδόν πιο πολύ και από τα κορίτσια της παραλίας» ξεκίνησε να λέει ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος στη συνέντευξη του στην κάμερα του Survivor.

Στη συνέχεια μάλιστα αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο περιστατικό: «Από την άλλη παίζοντας με τις λέξεις, τον νέο παίκτη που έχει βγει ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας σου, προσπαθείς να τον παραγκωνίσεις σε συζητήσεις που προσπαθούν να αναδείξουν τα επαγγελματικά σου ενδιαφέροντα. Λέγοντας πόσο σου λείπουν τα επαγγελματικά σου, πόσο δεν ασχολείσαι με την καριέρα σου πλέον. Κι επειδή εγώ γνωρίζω ότι γράφεις και βιβλία, σου κάνω την πάσα να πεις ότι «ξέρεις κάτι μου λείπει και συγγραφή βιβλίων. Λέγοντας ότι εδώ στην παραλία θα σου έλειπε να γράφεις βιβλία, έστω και κάτι σε κορμό δέντρου και κάνω τη διευκρίνηση, στο πεσμένο το νεκρό δέντρο. Ο Μουρούτσος το ενίσχυσε. Δεν ξέρω… Θα τον πάρει στον θίασο του και τον έχει μαζί χειροκροτητή και ατακαδόρο και κλακαδόρο, χορευτή; Δεν ξέρω. Πραγματικά ένιωσα άσχημα γιατί πήγα να του δώσω πάσα να μιλήσει για τα επαγγελματικά του.»

Survivor: Η Εύη Σκαρώνη “καρφώνει” τον Σώζοντα! «Εκνευρίστηκα πάρα πολύ…»

Ο Στέλιος Κρητικός απάντησε πως σέβεται τη φύση και δεν θέλει να χαράζει και ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, αναφέρθηκε στη συνέχεια στο τάβλι που χάραξε ο ηθοποιός για να τον διαψεύσει, αλλά και στο μονόζυγο που έφτιαξαν καρφώνοντας τα δέντρα, υποστηρίζοντας πως όλα αυτά γίνονται για την εικόνα. Το ψέμα όμως είναι εκείνο που τον ενοχλεί περισσότερο και ο ίδιος προειδοποίησε ότι μπορεί σε αυτή την περίπτωση να γίνει ακόμα και επιθετικός.

«Το ψέμα, όμως, που άκουσα εχθές, αυτό το ψέμα είναι πιο σημαντικό για μένα. Μπορεί να κάνω τον στραβό και τον χαζό, αλλά σ’ αυτή την περίπτωση, πραγματικά, μπορεί να γίνω και επιθετικός! Δεν είπα τίποτα, αλλά μπορεί να γίνω και επιθετικός αν ξαναδώ κάτι τέτοιο!», ανέφερε συγκεκριμένα.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!