Survivor: «Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν είναι ο εαυτός της γιατί…»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

«Τώρα που θα γυρίσει θα την ξέρουν και οι πέτρες. Και οι μισές πέτρες θέλουν να τη σκοτώσουν κιόλας.»

Τη Πηνελόπη Αναστασοπούλου φιλοξένησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή DOT που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 4:30 από το MegaOne Κύπρου. Η ηθοποιός μίλησε για την κόρη της, αλλά και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, ενώ αποκάλυψε πως η παίκτρια του Survivor, Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι φίλη της και όταν επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο θα είναι δύσκολο για εκείνη.

Για την κόρη της:
[dfp_ads id=236982]

Όταν γέννησα τα έβαλα με τις φίλες μου γιατί δεν μου είχαν πει τι με περίμενε. Τελικά κατέληξα στο ότι μετά από τα 3 χρόνια ξέχασαν πόσο δύσκολα είχαν περάσει. Είναι πραγματικά μία δύσκολη διαδικασία, χωρίς να θέλω να τρομάξω τις νέες μαμάδες. Καμιά φορά λες «Εγώ το παιδί μου το λατρεύω, έχω πάρα πολύ υπομονή, δεν του έχω φωνάξει ποτέ…». Αλλά προχθές έφτασα σε ένα σημείο που ήθελα να πατήσω ένα κουμπί και να σταματήσουν όλα στο σπίτι.

Πολλές φορές χαζεύω την κόρη μου και με πιάνουν τα κλάματα. Ή θέλω να τη δαγκώσω μέχρι να πονέσει. Είναι στρογγυλή, ροζ, με μπλε μάτια. Και της λέω κάθε μέρα «Κοίτα να γίνεις πιο όμορφη από την Gigi Hadid».

Για την παίκτρια του Survivor Ευρυδίκη Βαλαβάνη:

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι κολλητή μου και λατρεμένη μου φίλη. Δεν είναι ο εαυτός της 100% γιατί ζορίζεται. Η Ευρυδίκη είναι η πιο γλυκιά από τις φίλες μου. Εκεί δεν βγαίνει γλυκιά. Είναι συνέχεια με το φρύδι ανεβασμένο, είναι έξαλλη. Ελπίζω να τους βοηθήσουν όταν θα γυρίσουν πίσω γιατί είναι πολύ δύσκολο αυτό που γίνεται εδώ πέρα ερήμην τους. Είναι σαν να είναι κλεισμένοι σε ένα κλουβί και όταν θα τους φέρουν εδώ πέρα θα τους την πέσουν όλοι. Δεν είναι ωραίο αυτό το πράγμα. Εγώ φοβάμαι για τη φίλη μου. Τώρα που θα γυρίσει θα την ξέρουν και οι πέτρες. Και οι μισές πέτρες θέλουν να τη σκοτώσουν κιόλας.

Για το δεύτερο παιδί:

Τώρα θέλω να κάνω κι άλλο παιδί. Αλλά λένε ότι είναι δύσκολο όσο θηλάζεις. Θα δείξει. Είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Πώς βρέθηκα εγώ σε όλο αυτό;