Survivor: Έβαλαν τα γέλια με όσα άκουσαν από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Survivor

Τα όσα είπε η γνωστή παρουσιάστρια προκάλεσαν άφθονο γέλιο στους συμπαίκτες της!

Άφθονο γέλιο χάρισε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο συμβούλιο του Survivor. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στον Σάκη Τανιμανίδη για τις πρώτες εντυπώσεις της από την διαβίωση στον Άγιο Δομίνικο αλλά και την ιδιαίτερη προετοιμασία που έκανε πριν μπει στο παιχνίδι.

[dfp_ads id=236982]

«Είναι μόλις η δεύτερη μέρα για μένα. Τα πράγματα δεν είναι τέλεια αλλά δεν είναι άσχημα. Σίγουρα ο ύπνος και σε προσωπικό επίπεδο είναι πολύ σημαντικός. Δεν κατάφερα να κοιμηθώ πολύ καλά αλλά σε όλα τα υπόλοιπα επίπεδα δεν έχω παράπονο», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

“Θριαμβευτική” είσοδο έκανε η Σπυροπούλου! Πώς αντέδρασαν όταν την είδαν;

Στην ερώτηση για το αν έκανε κάποια ειδική προπόνηση για το Survivor η παρουσιάστρια εξήγησε: «Τρεις μέρες πριν ξεκίνησα το σκοινάκι! Έκανα τρελή προετοιμασία… Έφαγα όσο μπορούσα να έχω αποθέματα! Σίγουρα κάνω κάποιο άθλημα που μου αρέσει αλλά μέχρι εκεί».

Συνέτριψε τις αντιπάλους της η Σπυροπούλου στο πρώτο αγώνισμα!

Όλα αυτά ήταν ικανά να κάνουν τους συμπαίκτες της να βάλουν τα γέλια, με την ίδια να αναρωτιέται χαρακτηριστικά «Γιατί γελάτε;»! Όπως ήταν φυσικό, χρειάστηκε λίγη ώρα, προκειμένου να ηρεμήσουν όλοι από το νευρικό γέλιο που τους είχε πιάσει!

Αποχώρησε ο Αλέξανδρος Παρθένης!

Δείτε όλα όσα έγιναν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο συμβούλιο του Survivor…

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.