Survivor: Έτσι θα γίνει ο ημιτελικός και ο τελικός! Πώς θα βγει ο μεγάλος νικητής!

Survivor

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες!

Το Survivor φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του. Ένα ταξίδι σχεδόν πέντε μηνών αναμένεται να ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα! Άπαντες περιμένουν με αγωνία να δουν ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής. Σήμερα, στην εκπομπή Survivor Πανόραμα, έγινε αναφορά και στο πώς θα εξελιχθεί από εδώ και πέρα το παιχνίδι.

[dfp_ads id=236982]

Ο θάνατος του 23χρονου Diego που «σημάδεψε» το παιχνίδι

Την Κυριακή το βράδυ ένας παίκτης θα πάρει την δεύτερη ασυλία και θα βρεθεί, μαζί με τον Μάριο, απευθείας στον ημιτελικό. Οι υπόλοιποι τρεις θα βγουν στον… τάκο και ένας θα αποχωρήσει, βάσει της 24ωρης ψηφοφορίας.

Από εκεί και πέρα θα μείνουν τέσσερις παίκτες. Οι δύο με τις ασυλίες που θα έχουν περάσει στον ημιτελικό και άλλοι δύο. Την Δευτέρα, μέσα από νέα ψηφοφορία, ο παίκτης με τις περισσότερες ψήφους θα πάει στον ημιτελικό και ο άλλος θα αποχωρήσει.

Ο Βασίλης Καλλίδης αποκάλυψε αν μύριζαν οι παίκτες!

Την Τρίτη, στον ημιτελικό, οι τρεις παίκτες θα τεθούν ξανά σε ψηφοφορία και οι δύο θα περάσουν στον μεγάλο τελικό. Την Τετάρτη, λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί ο τελικός, όπου ο μεγάλος νικητής των 100 χιλιάδων ευρώ θα αναδειχθεί μέσα από νέα ψηφοφορία.

Χαμός με το spoiler για την ασυλία και την αποχώρηση στο Survivor!

Το επόμενο επεισόδιο του Survivor, την ερχόμενη Κυριακή, αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Από τη μία, θα μάθουμε ποιος παίκτης κερδίζει τη δεύτερη ασυλία, οπότε και μια θέση στον ημιτελικό. Και από την άλλη, ποιος παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι. Στο Happy Day της Πέμπτης αποκαλύφθηκαν τα δύο πρόσωπα, αλλά έγινε και ένας μικρός χαμός με τα spoiler.

Πιάστηκαν στα χέρια Αγγελόπουλος – Αναγνωστόπουλος;

Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε τι λένε τα spoiler σχετικά με τον παίκτη που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία, οι συνεργάτες της απάντησαν ομόφωνα και κατηγορηματικά: Ο Ντάνος. Στη συνέχεια, όμως, δημιουργήθηκε μια σύγχυση όσον αφορά στον παίκτη που αποχωρεί. Ο Κώστας Φραγκολιάς ήταν αυτός που ξεμπέρδεψε την κατάσταση, λέγοντας ότι αποχωρεί ο μισθοφόρος.

Άρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Happy Day -τις μεταφέρουμε όπως κάθε φορά με κάθε επιφύλαξη- ο Γιώργος Αγγελόπουλος κερδίζει την ασυλία και περνά στον ημιτελικό, ενώ ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποχωρεί από το Survivor.