Survivor: Έρχεται διπλό επεισόδιο με ασυλία και αποχώρηση

Survivor

Πότε έρχονται στην Ελλάδα οι παίκτες; Πού και πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός;

Όλα αλλάζουν στο Survivor μετά την 24ωρη ψηφοφορία των τηλεθεατών. Ασυλία και αποχώρηση πάνε πακέτο από εδώ και πέρα και η αγωνία κορυφώνεται, καθώς πολλά μπορεί να συμβούν και οι ανατροπές στο αποτέλεσμα θα είναι αναπόφευκτες.

[dfp_ads id=236982]

Οι αγώνες ασυλίας, η ατομική ασυλία και η ψηφοφορία θα διεξάγονται όπως πριν και θα καταλήγει πάλι σε δύο υποψήφιους (ή περισσότερους σε περίπτωση ισοψηφίας). Ο παίκτης που θα αποχωρεί θα είναι αυτός που θα βρίσκεται πιο χαμηλά στην κατάταξη, σύμφωνα με την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού.

Οι τηλεφωνικές γραμμές του Survivor έμειναν ανοιχτές ένα 24ωρο, ώστε να ψηφίσει το τηλεοπτικό κοινό τον αγαπημένο του παίκτη. H ψηφοφορία ολοκληρώθηκε τη νύχτα της Δευτέρας και ήδη κυκλοφορούν οι πρώτες διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο για τα αποτελέσματα.

Survivor: Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας!

Survivor με ασυλία και αποχώρηση

Κι ενώ Διάσημοι και Μαχητές, μετά από αυτή τη σημαντική αλλαγή, επιστρέφουν ξανά στην καθημερινότητά τους -στο αποψινό επεισόδιο αναμένεται να παλέψουν σκληρά για το έπαθλο της επικοινωνίας- έρχεται το διπλό επεισόδιο.

Survivor: Ποιος κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας;

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Πρώτη Γραμμή, την Τετάρτη θα έχουμε διπλό επεισόδιο Survivor με ασυλία και αποχώρηση. Από εδώ και πέρα αυτό θα γίνεται ταυτόχρονα, καθώς επισπεύδονται τα γυρίσματα. Παίκτες και συντελεστές πρέπει να έχουν εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο έως τις 25 Ιουνίου. Στην τελική ευθεία, οι τέσσερις εναπομείναντες survivors θα δώσουν μάχη στην Αθήνα, αρχικά στον ημιτελικό και στη συνέχεια στον τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου.

Το έπαθλο της επικοινωνίας

Απόψε το βράδυ οι δυο ομάδες θ’ αγωνιστούν για το έπαθλο της επικοινωνίας. Ένα έπαθλο που όσο περνάει ο καιρός το έχουν περισσότερο ανάγκη, αφού βρίσκονται μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους σχεδόν τέσσερις μήνες. Οι «Μαχητές» έχουν χάσει το συγκεκριμένο έπαθλο τις δύο τελευταίες φορές κι είναι αποφασισμένοι να κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο δυναμικά προκειμένου να κατακτήσουν τη νίκη. Από την άλλη, οι «Διάσημοι» αν και αριθμητικά είναι λιγότεροι από τους αντιπάλους τους έχουν δείξει στα τελευταία αγωνίσματα πως βρίσκονται σε πολύ καλή ψυχολογική και  φυσική κατάσταση.

Αργότερα το βράδυ, όλοι οι παίκτες θα μεταβούν στο «Συμβούλιο του Νησιού» προκειμένου να περάσουν όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, αφού θα κληθούν να πάρουν μέρος στο «Παιχνίδι ερωτήσεων», το οποίο θα προσφέρει στη νικήτρια ομάδα το έπαθλο του φαγητού.

Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε το βράδυ το έπαθλο επικοινωνίας και ποιος παίκτης θα… γευτεί το έπαθλο φαγητού στο παιχνίδι ερωτήσεων; Πώς θα εξελιχθούν οι κούρσες στον αγωνιστικό χώρο; Θα υπάρξουν εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες; Όλες οι απαντήσεις απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.