Survivor: Επική νίκη Αγγελόπουλου! Έπαιξε 15 φορές!

Αγγελόπουλος

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έπαιξε εναντίον όλων των Μαχητών του Survivor και νίκησε!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος επαλήθευσε το μεγαλύτερο φόβο των Μαχητών. Μπόρεσε και πήρε τη νίκη εναντίον τους στο πρώτο αγώνισμα επάθλου, μετά τα νέα δεδομένα.

Τα νέα δεδομένα

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη οι Διάσημοι στο Survivor έμειναν μόλις δύο. Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ωστόσο την περασμένη Τετάρτη πως δεν θα υπάρξει ακόμα ένωση των ομάδων. Οι δύο ομάδες θα εξακολουθήσουν να είναι αντίπαλες και οι διαφορά είναι πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος πλέον μάχεται εναντίον όλων των Μαχητών εναλλάξ. Συγκεκριμένα ένα παιχνίδι θα έπαιζε η Ευριδίκη Βαλαβάνη απέναντι στην Σάρα και ένα εκείνος κάθε φορά με διαφορετικό αντίπαλο από την ομάδα των Μαχητών.

Τα πράγματα όμως στο πρώτο αγώνισμα επάθλου δεν εξελίχθηκαν πολύ καλά στην αρχή για τους Διάσημους. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία ταλαιπωρείται από τραυματισμούς στα πόδια, έμεινε εκτός μετά το πρώτο της ματς.

Survivor: Εκτός αγωνίσματος η Βαλαβάνη! Μόνος εναντίον όλων των Μαχητών ο Αγγελόπουλος!

Έτσι ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναγκάστηκε να παίζει το ένα παιχνίδι μετά το άλλο. Συγκεκριμένα ο παίκτης του Survivor  ανέβηκε 15 φορές σε αυτή τη δοκό ισορροπίας και κατάφερε να λήξει το παιχνίδι με νίκη 10 -6 εναντίον των Μαχητών. Οι Μαχητές το φυσούσαν και δεν κρύωνε…

«Νομίζω μπήκε μέσα στον αγώνα και τα «είπε» όλα! Πραγματικά είναι ένας πάρα πολύ δυνατός παίκτης. Δεν έχω να πω πολλά πράγματα. Ποντάρω στο άλογο που λέγεται Ντάνος. Έδειξε ποιος είναι. Έδειξε τα δόντια του. Ένας εξαιρετικός παίκτης.» ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον συμπαίκτη της.

«Ήξερα από τη στιγμή που μείναμε οι δυο μας θα είναι κάθε μέρα πιο δύσκολη. Δεν φανταζόμουν βέβαια ότι θα μπω κατευθείαν σε τόσο δύσκολα πράγματα, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα αγωνιζόμουν μόνος μου» σχολίασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος που ευχήθηκε περαστικά στην Ευρυδίκη, αλλά και στον Κώστα Αναγνωστόπουλο που βγήκε και εκείνος εκτός παιχνιδιού επίσης από ενοχλήσεις στα πόδια.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!