Survivor: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Survivor

Δείτε όλα όσα έγιναν στην έναρξη...

Το Survivor επέστρεψε! Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ επανήλθε δυναμικά με τον δεύτερο κύκλο, με στόχο να προσφέρει ξανά πλούσιο θέαμα, χαρές και συγκινήσεις. Η πρεμιέρα, πάντως, άφησε υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον.

[dfp_ads id=236982]

Την περσινή σεζόν, το Survivor πήρε μαζί του το μεγαλύτερο μέρος του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο ακολουθούσε πιστά τους παίκτες και την καθημερινότητά τους.

Της έκανε πρόταση γάμου στο αεροδρόμιο!

Ο ΣΚΑΙ κέρδισε πανάξια το περσινό “στοίχημα” και όπως ήταν φυσικό δεν υπήρχε περίπτωση να μην επανέλθει το ριάλιτι επιβίωσης. Τα πράγματα, ωστόσο, φέτος είναι διαφορετικά. Τι σημαίνει αυτό; Ότι σίγουρα θα δούμε πολύ περισσότερο θέαμα, καθώς η παραγωγή φρόντισε να ρίξει στην παραλία πολλά αθλητικά κορμιά. Γυμναστές, αθλητές, απ’ όλα έχει ο… μπαξές.

Εντός των ημερών μπαίνει στο Survivor η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου…

Θα υπάρχουν, ωστόσο, και εκπλήξεις, καθώς εντός των ημερών αναμένεται να εισβάλλει στο παιχνίδι και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Μαζί με τη γνωστή παρουσιάστρια όμως, θα μπει κι ακόμα ένα άτομο, που θα πάει στην ομάδα των Μαχητών!

Οι 24 παίκτες προσγειώθηκαν στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και ρίχτηκαν στο στίβο της μάχης. Στόχος τους ένας: η νίκη. Οι πρώτες μέρες στο Survivor 2018 θα είναι ίσως οι δυσκολότερες για τους περισσότερους, αλλά σύντομα θα προσαρμοστούν στη νέα τους καθημερινότητα. Ο ενθουσιασμός των παικτών είναι μεγάλος αν και γνωρίζουν πολύ καλά πως οι δοκιμασίες και τα εμπόδια που θα αντιμετωπίζουν θα δυσχεραίνουν την παραμονή τους στο νησί.

Οι παίκτες του Survivor…

Οι 12 «Διάσημοι»: Κατερίνα Δαλάκα, Γιάννης Δρυμωνάκος, ,Στέλιος Κρητικός, Μιχάλης Μουρούτσος, Ξένια –REC, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Αλέξανδρος Παρθένης,   Μαρία Σαμαρίνου, Γιάννης Τσίλης, Όλγα Φαρμάκη, Κατερίνα Χαλικιά και Ελένη Χατζίδου.

Οι 12 «Μαχητές»: Νικόλας Αγόρου, Χάρης Γιακουμάτος, Ηλίας Γκότσης, Βιργινία Δικαιούλια, Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, Νίκος Θωμάς, Ροδάνθη Καπάρου-Καπαράκη, Αγγελική Κοκαλίτσα, Μελίνα Μεταξά, Μαρίνα Πήχου, Ντάρια Τουρόβνικ, Κωνσταντίνος Τσεπάνης.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!