Survivor: Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου απαντά για το …φλερτ του Σπαλιάρα!

Ελισάβετ Δοβλιατίδου

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, «καρφώνει» τον Πάνο Αργιανίδη και αποκαλύπτει ποιος είναι η δική της συμπάθεια.

Η εντυπωσιακή Ελισάβετ Δοβλιατίδου μπορεί να μην βρίσκεται πια στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα συμβαίνουν στο Survivor και δίνει τις δικές απαντήσεις, τόσο για τον Πάνο Αργιανίδη και τον Ορέστη Τσανγκ, όσο και για το …φλερτ του Γιάννη Σπαλιάρα.

[dfp_ads id=236982]

Γιατί πιστεύει ότι ο μάνατζερ του ράγκμπι Πάνος Αργιανίδης έχει γίνει στόχος αρνητικών σχολίων στο Διαδίκτυο;

«Όσο ήμουν στο παιχνίδι τον εκτιμούσα. Όποτε συζητούσαμε ήταν με τον καλό λόγο στο στόμα. Αλλά τελικά άλλαξα γνώμη. Πλέον πιστεύω ότι είναι ένας άνθρωπος ύπουλος και διπρόσωπος. Όσο ήμουν στο παιχνίδι δεν τον είχα καταλάβει, αλλά τώρα είμαι απόλυτα σίγουρη για τον χαρακτήρα του. Με έχει απογοητεύσει. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω, γιατί του έκανα μεγάλη χάρη που έφυγα!

Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Που έχουμε ξαναδεί την όμορφη παίκτρια του Survivor;

Έχει ψυχολογήσει τον Ορέστη Τσανγκ, για τον οποίο είχε εκφραστεί αρνητικά στα socila media και ο σύντροφος της;

«Για να είναι φίλοι με τον Πάνο, πρέπει να έχει κι αυτός τη στρατηγική του. Τελικά, μάλλον ο Πάνος και ο Ορέστης ενδιαφέρονται περισσότερο από όλους για το χρηματικό έπαθλο.».

Θεωρεί ότι γίνονται ίντριγκες στην ομάδα των Μαχητών;

«Υπάρχουν ίντριγκες. Προσωπικά εγώ ήμουν καλή με όλους. Τελικά, όμως συνειδητοποίησα ότι δεν ήμασταν και τόσο ενωμένη ομάδα.»

Ποιον θεωρεί φαβορί για τη νίκη;

«Δεν ξέρω. Βλέπω ότι η ομάδα των Διασήμων είναι πιο ενωμένη. Δεν υπάρχουν πισώπλακα μαχαιρώματα, κάνουν περισσότερο χαβαλέ, το ζουν περισσότερο. Δεν ξέρω αν είναι φαβορί, αλλά έχω τρελή συμπάθεια στον Bo. Φαίνεται ότι έχει πάει εκεί και το διασκεδάζει. Σίγουρα κάποιοι άλλοι, για παράδειγμα οι γυμναστές, θέλουν να δείξουν ότι τα καταφέρνουν γιατί έχουν και έναν επαγγελματικό εγωισμό. Είναι αυτή η δουλειά τους. Σκέφτονται ότι αν δεν τα πάνε καλά, θα γίνουν ρεζίλι».

Ισχύει ότι στο συμβούλιο της αποχώρησης τη φλέρταρε ο Γιάννης Σπαλιάρας; Τι λέει για την ατάκα του που έκανε το γύρο του διαδικτύου: «θα κράταγα τη Δοβλιατίδου γιατί αν έρθει στην ομάδα του, επειδή είναι ψηλή, θα μου ταίριαζε στα πλάνα»;

«Όχι μωρέ! Έχει χιούμορ ο Σπαλιάρας. Επίσης γνωρίζει πολύ καλά τι είναι αυτό που πρέπει να πει για να συζητηθεί. Ξέρει πως να προκαλεί. Αλλά με τη θετική έννοια.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!