Survivor – Ελένη Δάρρα: «Το ότι αποχώρησα…»

Ελένη Δάρρα

«Δεν θα μου λείψουν καθόλου οι...»

Εκτός Survivor βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Ελένη Δάρρα μετά από την ψηφοφορία του κοινού, το οποίο επέλεξε να κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο τους Πάνο Αργιανίδη και Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου. Μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, η παίκτρια έκανε τις πρώτες δηλώσεις και εξομολόγηθηκε πως ανυπομονεί που θα δει ξανά την οικογένεια της. Η Ελένη Δάρρα αναφέρθηκα ακόμα στις δύσκολες συνθήκες στο νησί που θα την κα΄νουν να εκτιμήσει διαφορετικά κάποια πράγματα, αλλά και στην καλή σχέση που δημιούργησε με την Ειρήνη Κολιδά, που μπορεί στο μέλλον να τις κάνει και κουμπάρες.

[dfp_ads id=236982]

«Το ότι αποχώρησα με πλημμυρίζει με συναισθήματα θλίψης. Θεωρώ ότι είχα ανέβει αρκετά αθλητικά και όσο συνέχιζα να αγωνίζομαι συστηματικά, αυτό θα γινόταν ακόμα καλύτερο. Από εκεί και πέρα αφού ο κόσμος το επέλεξε αυτό, δεν μπορώ να κάνω κάτι παρά να το αποδεχτώ. Από το νησί θα μου λείψει η ομάδα των ανθρώπων που γνώρισα εκεί. Πραγματικά νιώθω ότι δημιούργησα μια δεύτερη οικογένεια.

Οι συνθήκες είναι πάρα πολύ δύσκολες. Δεν θα μου λείψουν καθόλου οι συνθήκες. Όμως μέσα σε αυτές τις δυσκολίες δεθήκαμε πάρα πολύ και αυτό το δέσιμο είναι κάτι πολύ σπάνιο. Όλο αυτό το καθιστά μια εμπειρία ζωής που δεν υπάρχει όμοια της. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που ήρθε και το έζησε και ας ήταν αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα. Το θεωρώ αρκετό για να δω τη ζωή μου με άλλα μάτια. Έχω να μεταφέρω πάρα πολλά στο παιδί μου που θα τα εκτιμήσει περισσότερο όταν θα μεγαλώσει. Θα απλουστεύσω τη ζωή μου και θα μου χαρίσω πολλές μικρές χαρές που εδώ στερήθηκα.

Το πρόσωπο που θα μου λείψει περισσότερο είναι η Ειρήνη. Είχαμε πάρα πολλά κοινά. Και μόνο το ότι ήμασταν μανάδες, μοιραζόμασταν τις δύσκολες νύχτες και τον πόνο μας που έχουμε μακριά τα παιδιά μας. Θεωρώ ότι εξακολουθήσουμε να έχουμε σχέσεις. Αν με αξιώσει ο Θεός να κάνω ένα δεύτερο παιδί, θα είναι η νονά του παιδιού μου. Πραγματικά της εύχομαι ό,τι καλύτερο» ανέφερε η Ελένη Δάρρα.