Survivor: Η έκπληξη της Ναταλίας Γερμανού με τον Αγγελόπουλο! «Ναι ρε αγόρι μου…»

Survivor

«Ο Ντάνος, πέρα από το ότι είναι καλός παίκτης, ότι παίρνει νίκες για την ομάδα του…».

Από την αρχή του Survivor, έχουμε δει ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει συχνά τον σταυρό του και φιλάει τα κομποσκοίνια του. Άλλοι μιλούν θετικά για την συγκεκριμένη κίνηση και άλλοι αρνητικά. Η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε σε όλο αυτό και όπως τόνισε της έκανε μεγάλη εντύπωση ότι ο Ντάνος το κάνει και αφού χάνει κάποιο παιχνίδι στο Survivor.

[dfp_ads id=236982]

Νέα αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του Ντάνου! Τι έκανε η οικογένειά του…

«Ο Ντάνος, πέρα από το ότι είναι καλός παίκτης, ότι παίρνει νίκες για την ομάδα του, ότι είναι καλός στα ψαρέματα, μου έχει κάνει εντύπωση ένα πράγμα, αυτό με τα κομποσκοίνια. Κάνει τον σταυρό του, καλά κάνει, κι εγώ κάνω τον σταυρό μου πολύ συχνά και πάω και στην εκκλησία.

Ζωή Τζάνη: Ενοχλημένη η σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα ξεσπά για τα αρνητικά σχόλια!

Πριν τον αγώνα φυλάει τα κομποσκοίνια για να πει “βοήθησέ με” για γούρι. Χάνει και φιλάει ξανά τα κομποσκοίνια. Όταν το είδα αυτό είπα: “Ναι ρε αγόρι μου”. Δεν είναι από αυτούς που χάνουν και λένε “δεν βοήθησες όμως”. Φιλάει ξανά τα κομποσκοίνια του τύπου “σε ευχαριστώ Χριστούλη μου που το έβγαλα πέρα”.

Αποκάλυψη Χρανιώτη για μισθοφόρο! «Μας φώναξε “σκάστε” και…»

Δεν τον κοροϊδεύω καθόλου γι’ αυτό που κάνει και δεν πιστεύω ότι το κάνει για λόγους ψηφοθηρίας. Είναι ένα παιδί που πιστεύει πολύ στον θεό», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε τι είπε η Ναταλία Γερμανού…