Survivor – Ειρήνη Κολιδά: Η σέξι μαμά που είναι ο φόβος της Λάουρας Νάργες!

Η Ειρήνη Κολιδά έχει συγκεντρώσει το θαυμασμό του αντρικού κοινού με την παρουσία της στο Survivor.

[dfp_ads id=236982]

Η Ειρήνη Κολιδά εργάζεται ως pesonal trainer. Η γυμνάστρια των «Μαχητών» του Survivor με το καταπληκτικό σώμα είναι 35 ετών και μητέρα ενός αγοριού. Έχει σπουδάσει σε ΙΕΚ γραφιστικής και μελισσοκομίας και έχει τελειώσει και το ΤΕΦΑΑ.

Κάνει πρωταθλητισμό στο κανόε καγιάκ και συμμετέχει σε αγώνες ανώμαλου δρόμου. Η συμμετοχή της στο Survivor  έγινε για την εμπειρία και γιατί η ίδια νοιώθει πως είναι γεννημένη για ακραίες καταστάσεις.

Η ψυχραιμία της αλλά και η καλή φυσική της κατάσταση είναι από τα πράγματα που την έχουν βοηθήσει στη μέχρι τώρα πορεία της στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Η δυναμική της παρουσία στα αθλήματα εξάλλου ήταν εκείνη που έκανε τη Λάουρα Νάργες πριν λίγες ημέρες να δηλώσει πως αντιμετώπισε τον μεγαλύτερο της φόβο στο Survivor τη μαμά Ειρήνη.

Φλερτάκι στο Survivor! Τρυφερό τετ α τετ στην παραλία!

«Η γυμναστική είναι μέσα στο ζωή μου. Είναι ο τρόπος ζωής μου. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό. Κάνω κάτι που αγαπάω πολύ και ήθελα πάντα να κάνω.

Το κανόε  καγιάκ είναι ένα άθλημα το οποίο το επέλεξα γιατί αγαπάω πολύ τη θάλασσα. Είναι ένα άθλημα που με ηρεμεί.

Στο Survivor πηγαίνω για την περιπέτεια και για την εμπειρία. Πάντα εύχεσαι το ταξίδι να είναι μακρύ, να έχει περιπέτεια και γνώση. Πιστεύω σε εμένα, πιστεύω στις ικανότητες μου, είμαι ένας άνθρωπος με πάρα πολύ πείσμα συγχρόνως με το ότι μπορώ να γίνω ανταγωνιστική. Το δυσκολότερο κομμάτι του Survivor για μένα είναι ότι δεν θα έχω επικοινωνία με το παιδί μου, με την οικογένεια μου και τους ανθρώπους που αγαπάω» δήλωνε η Ειρήνη Κολιδά στο βίντεο γνωριμίας του Survivor.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!