Survivor: Η Ειρήνη Κολιδά απαντά για την κατάσταση της υγεία της και το απαγορευτικό που είχε!

Ειρήνη Κολιδά

Η Ειρήνη Κολιδά έδωσε απαντήσεις, τόσο για το γεγονός ότι καταφέρνει να κινείται τόσο άνετα, όσο και για την πολυήμερη παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο.

Για την απόφαση της να πάει στο Survivor ενώ έχει ένα παιδί μίλησε η Ειρήνη Κολιδά στην Ελεονώρα Μελέτη.

«Το Survivor ξεκίνησε ήδη από την απόφαση του να πας στο παιχνίδι, όχι πηγαίνοντας εκεί. Η απόφαση του να πάω ήταν πάρα πολύ δύσκολη και από την αρχή με το που το αποφάσισα και μου είπε η παραγωγή ότι σε έχουμε πάρει, άρχισα να στεναχωριέμαι και να πιέζομαι να να νιώθω όλη αυτή την ένταση που αισθανόμουν στο παιχνίδι. Όμως το έκανα και για αυτόν (το γιο της).»

Η παίκτρια του Survivor, η οποία αποχώρησε αναγκαστικά από το παιχνίδι λόγω του τραυματισμού της σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε πριν λίγο καιρό στον Άγιο Δομίνικο, έδωσε απαντήσεις για την κατάσταση της υγείας της. Πως κατάφερε να σηκωθεί τόσο γρήγορα παρά τους πόνους που έχει, αλλά και γιατί δεν επέστρεφε στην Ελλάδα τόσο καιρό;

Survivor: Το μήνυμα της Ειρήνης Κολιδά για τους Μαχητές!

«Από τη μέρα που βγήκα από το νοσοκομείο κι αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και η παραγωγή και οι άνθρωποι που ήταν μαζί μου 24 ώρες το 24ωρο, επειδή είμαι πάρα πολύ δυνατή και πολύ πεισματάρα, δεν ήθελα να μείνω στο κρεβάτι και να ταλαιπωρήσω τους γύρω μου κυρίως και να ταλαιπωρήσω και την ψυχή μου. Ήθελα να σηκωθώ πόναγα δεν πόναγα.

Ήθελα να βρω τον τρόπο που θα κάθομαι και δεν θα πονάω, που θα περπατάω και δεν θα πονάω, γιατί δεν το δέχομαι. Δεν μου αρέσει η ιδέα του η Ειρήνη είναι στο κρεβάτι και δεν μπορεί να σηκωθεί, οπότε εξαρχής κινήθηκα βάση αυτού. Στον Άγιο Δομίνικο όσο έμεινα εκτός νοσοκομείο για να αναρρώσω και να μπορέσω να ταξιδέψω, με έβλεπαν στο δρόμο και μου έλεγα, ότι εάν δεν είχαμε δει τις ακτινογραφίες, δεν θα το πιστεύαμε ότι έχεις σπασμένα πλευρά.»

Ο λόγος που έμεινε παραπάνω καιρό στον Άγιο Δομίνικο

«Είχα ένα πρήξιμο στην κοιλιά, το οποίο οφειλόταν στο τράνταγμα και στα χτυπήματα, το οποίο δεν επέτρεπε να μπω στο αεροπλάνο λόγω της αυξομείωσης της πίεσης. Μέχρι να ξεπρηστεί η κοιλιά μου και να νιώσω λίγο καλύτερα, γιατί ένιωθα και δυσφορία, δεν μπορούσα να αναπνεύσω καλά και λόγω πόνου και λόγο πρηξίματος στην κοιλιά, δεν με άφηναν να ταξιδέψω.»