Survivor – Δρυμωνάκος: Η αναφορά στη συμφωνία των Διασήμων! Τι είπε για Μουρούτσο – Νάργες…

Δρυμωνάκος

«Ήμασταν όλοι σε μια κουβέντα που είπαμε τι έχουμε αφήσει πίσω στην Ελλάδα και είπαμε ότι αν υπάρξει αυτό το σενάριο, θέλουμε να το αποφύγουμε».

Στο Survivor Πανόραμα βρέθηκε σήμερα ο Γιάννης Δρυμωνάκος. Ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε μεταξύ άλλων για τη συμφωνία μεταξύ αντρών και γυναικών, προκειμένου να προστατεύσουν την ιδιωτική τους ζωή.

[dfp_ads id=236982]

«Θεωρήσαμε ότι πρέπει να προφυλάξουμε τις σχέσεις μας. Ξέρουμε πολύ καλά ότι αν βρεθώ εγώ με μια κοπέλα στην παραλία να συζητάμε και υπάρχει από πίσω μια κάμερα χωρίς να ξέρει τι συζητάμε, με μια ωραία μουσική από πίσω, μπορεί να φαινόταν αλλιώς. Και δεν θέλαμε να παρεξηγήσουν πράγματα οι άνθρωποι που έχουμε αφήσει πίσω στην Ελλάδα.

Ο Μιχάλης είχε μια προϊστορία, οπότε ξέραμε ότι δεν είναι και το καλύτερο σενάριο… Γι’ αυτά τα πράγματα που έλεγαν για τη Λάουρα, όταν εκείνος ήταν στην Ελλάδα. Γενικότερα ο κάθε κακοπροαίρετος έλεγε διάφορα, που μπορεί να στεναχωρούσε τον Μιχάλη. Ήμασταν όλοι σε μια κουβέντα που είπαμε τι έχουμε αφήσει πίσω στην Ελλάδα και είπαμε ότι αν υπάρξει αυτό το σενάριο, θέλουμε να το αποφύγουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Δρυμωνάκος.

Δείτε τι είπε ο Γιάννης Δρυμωνάκος…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!