Survivor: Το …διαφορετικό έπαθλο θα ξαφνιάσει τους παίκτες!

Survivor

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο του Survivor απόψε στις 21:00 στο ΣΚΑΪ;

Η ομάδα των «Μαχητών» στο Survivor έχασε για μια ακόμη φορά στον Αγώνα για την Ασυλία και κλήθηκε στο «Συμβούλιο του Νησιού» να ψηφίσει τους προτεινόμενους προς αποχώρηση. Σύμφωνα με την ψηφοφορία, προτεινόμενη προς αποχώρηση είναι η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου, ενώ η Σάρα Εσκενάζυ και ο Ορέστης Τσανγκ, έχοντας κερδίσει τον αγώνα της ατομικής ασυλίας, ψήφισαν προς αποχώρηση τον Γουίλι Καλβουρτζή και την Ειρήνη Κολλιδά αντίστοιχα.

[dfp_ads id=236982]

Ένα ακόμη καθηλωτικό επεισόδιο του “Survivor”  έρχεται απόψε στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ,  αφού οι δυο ομάδες θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες στον αγώνα επάθλου. Ένα έπαθλο διαφορετικό από όλα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, που σίγουρα θα ξαφνιάσει τους παίκτες. Ποια θα είναι άραγε η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει τη σημερινή νέα δοκιμασία; Πώς θα είναι η ψυχολογία των «Μαχητών» που για μια ακόμη φορά ένα παίκτης από την ομάδα τους είναι υποψήφιος προς αποχώρηση;

Απόψε, στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ,  δράση, αγωνία και ανατροπές σ’ ένα ακόμη καθηλωτικό επεισόδιο του “Survivor”.