Survivor: Δεν φαντάζεστε τι ζήτησε Έλληνας ηθοποιός από την Acun Medya!

Survivor

Αρνήθηκε να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης ως παίκτης και πρότεινε έναν διαφορετικό ρόλο!

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή “ΕΔΩ” ότι αρνήθηκε να πάει στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και την αντιπρόταση που έκανε ο ίδιος στην Acun Medya.

[dfp_ads id=236982]

«Το είδα και πέρυσι το Survivor, αλλά όχι ότι έπεσα… με τα μούτρα. Το παρακολουθώ και φέτος και θα προτιμούσα να έχει λιγότερους αθλητές και περισσότερους κανονικούς ανθρώπους. Ανθρώπους, δηλαδή, που θα μπορώ να ταυτιστώ πιο εύκολα. Εμένα που μου πρότειναν να πάω, θα σου πω γιατί δεν πήγα. Πέραν του θέματος της ηλικίας, γιατί τον Ιουλίο θα γίνω 50… Θα αντέξω γιατί δεν έχω και πρόβλημα με το θέμα της διαμονής, μου αρέσει πολύ.

Το κορμάκι μου δεν θέλω να το φέρω σε οριακά επίπεδα γιατί έχω κάνει και δύο επεμβάσεις στη μέση μου. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, αλλά γιατί να μπω σε αυτή τη διαδικασία; Δεν θέλω καθόλου. Από εκεί και πέρα είναι και κάποια φιλοσοφικά θέματα μέσα στο μυαλό μου, τα οποία ίσως θα μπορούσα να τα ξεπεράσω. Από την άλλη, εγώ πρότεινα κάτι στους ανθρώπους, δεν ξέρω αν αυτό έφτασε στον Ατζούν.

Εγώ πρότεινα το εξής που ταιριάζει και με το όνομά μου. Να μου φτιάξουν ένα καλυβάκι κάπου ψηλά, σε ένα λόφο κοντά στα παιδιά και να είμαι ο σοφός γέροντας. Έχουν ψυχολογικά προβλήματα, δεν μπορεί η ομάδα να κερδίσει, στέλνουν μια αντιπροσωπεία στον γέροντα. Θα ανέβουν πάνω, να τους πω πέντε κουβέντες, αν τους δείξω πράγματα και θα πάνε να κερδίσουν την άλλη μέρα. Αν φτάσει στον Ατζούν πιστεύω να με χρησιμοποιήσει σε άλλες παραγωγές», είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Δείτε όλα όσα είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης για το Survivor…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!