Survivor: «Η Δαλάκα έχει αρχηγικές τάσεις! Φαίνεται ότι δεν κάνει Ολυμπισμό»

Κατερίνα Δαλάκα

«Τη βλέπεις ότι είναι τραυματίας και θέλει να μπει, να αγωνιστεί. Και μετά, αν κάτι δεν πάει καλά, λέει “ναι, είχα το πόδι μου”».

Για την Κατερίνα Δαλάκα μίλησε η Φωτεινή Ψυχίδου, στο πλαίσιο της παρουσίας της στο Survivor Πανόραμα.

[dfp_ads id=236982]

«Η Δαλάκα είναι πολύ καλή παίκτρια, αλλά έχει αρχηγικές τάσεις. Καταλαβαίνεις ότι κάνει πρωταθλητισμό και όχι Ολυμπισμό. Ότι δεν είναι Ολυμπιονίκης και είναι πρωταθλήτρια. Όποιος κάνει πρωταθλητισμό, χωρίς να έχει μπει στο Ολυμπιακό πνεύμα, είναι πιο μάχιμος, είναι πιο πολύ “πάω να κερδίσω”, πιο ανταγωνιστικός.

«Δικαιώνεται η μέση Ελληνίδα μέσα από την Κωνσταντίνα μας γιατί βλέπει την κυτταρίτιδα»

Και οι Ολυμπιονίκες είναι μάχιμοι, αλλά μπαίνουν σε ένα άλλο… τρυπάκι, διαφορετικό. Ότι είναι πρωταθλήτρια φαίνεται από χιλιόμετρα. Πάει για τη νίκη και πάει επιθετικά, δεν μπαίνει να χάσει. Δεν είναι κακό, αλλά ορισμένες φορές υπερεκτιμά τον εαυτό της και τις δυνατότητές της. Είσαι τραυματισμένη, οπότε μην μπαίνεις.

Ελένη Χατζίδου: Αυτός είναι ο λόγος που μπήκε στο Survivor!

Ή όταν μπαίνεις μη λες ότι “επειδή έχω τραυματισμό, δεν θα χαλάσω το πόδι μου για το αγώνισμα. Γιατί είμαι πρωταθλήτρια και πρέπει να το φυλάξω”. Τη βλέπεις ότι είναι τραυματίας και θέλει να μπει, να αγωνιστεί. Και μετά, αν κάτι δεν πάει καλά, λέει “ναι, είχα το πόδι μου”», είπε μεταξύ άλλων η Φωτεινή Ψυχίδου.

Δείτε όσα είπε η Φωτεινή Ψυχίδου στο Survivor Πανόραμα…

Δείτε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!