Survivor – Χανταμπάκης: «Άνθρωπος της παραγωγής είπε στην Παπαδοπούλου ότι εγώ…»

Χανταμπάκης

«Είπα στην Ειρήνη ότι “Επειδή ο αδερφός σου βγήκε και είπε κάτι για τον γιο μου και δεν δέχομαι από κανέναν να μιλάει για την οικογένειά μου”…».

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

[dfp_ads id=236982]

Στέλιος Χανταμπάκης: Η αποκάλυψη για τη συνέντευξη του που δεν έπαιξε ποτέ!

«Ξέρεις ποια είναι τα κρατούμενα από αυτό το βίντεο; Ξεκίνησα να λέω ότι θα δούμε τις ψήφους που δίνουν τα παιδιά, ο Κοκκινάκης, η Λάουρα, ο Αγγελόπουλος, εγώ. Ήταν απούσα η Ειρήνη, όπως ήταν και ο Σπαλιάρας απών, όταν το είχαμε ξανακάνει. Δεν υπήρχε καμία πρόθεση να στεναχωρήσω την Ειρήνη. Πρώτα απ’ όλα θα το λέγανε τα παιδιά, όπως και το είπα κι εγώ και μάλιστα γέλασε η Ειρήνη όταν της το είπα. Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση ότι μία πλάκα θα έχει ταυτιστεί με μία πίεση της Ειρήνης  που βλέπουμε στο μοντάζ ότι φεύγει στη ζούγκλα. Εγώ ήμουν και ο συνδετικός κρίκος στο να τα βρούμε, ενώ είχα ψηφιστεί από την Ειρήνη. Έκανα μία πλάκα που πήρε άλλη διάσταση», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Χανταμπάκης, που έριξε το φταίξιμο στην παραγωγή για το μοντάζ που έκανε.

Ο Λάμπρος Χούτος «αδειάζει» τον Γιώργο Αγγελόπουλο! «Έπαιζε εκτός κανονισμών…»

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν θα έκανα ποτέ bullying στην Ειρήνη, ένα το κρατούμενο. Δεύτερον, μόλις βγήκα έξω συνάντησα την Ειρήνη και της είπα: “Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος γιατί έτσι όπως το είδε, έτσι το ερμήνευσε. Επειδή ο αδερφός σου βγήκε και είπε κάτι για τον γιο μου και δεν δέχομαι από κανέναν να μιλάει για την οικογένειά μου, θέλω να του εξηγήσεις πως έχουν τα πράγματα και μόλις βγω έξω θα του ζητήσω συγγνώμη”. Εγώ απέναντι στην Ειρήνη είπα την πρόθεσή μου μόλις βγήκα από το παιχνίδι».

Δείτε όλα όσα είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης για την Ειρήνη Παπαδοπούλου στο Survivor Πανόραμα…