Survivor: Η ατάκα – μαχαιριά της Σαλταφερίδου σε Γκότση και Θεοδώρου!

Survivor

Τα σχόλια του Πάνου Θεοδώρου μετά την ατάκα της παίκτριας της αντίπαλης ομάδας του Survivor.

Η Εύη Σαλταφερίδου δεν μέτρησε σωστά τα λόγια της απέναντι στους παίκτες των Μαχητών. Η παίκτρια τον Διασήμων μιλούσε για το τι είναι εκείνο που θα την δυσκόλευε περισσότερο, θεωρώντας πως δεν είναι το φαγητό. Άλλωστε η ίδια είναι αρκετά χορτασμένη από τα έπαθλα που κερδίζουν απανωτά.

[dfp_ads id=236982]

«Βασικά το έχω πει ότι είμαι λίγο τυχερή στη φάση που μπήκα εγώ κι εσύ, γιατί δεν περάσαμε τις πολύ κακές καιρικές συνθήκες. γιατί πιστεύω αυτό είναι το πιο δύσκολο από όλα. Την πείνα με το μυαλό τη δουλεύεις. Εντάξει, θα πεινάσεις, θα πονέσει το στομάχι σου, αλλά… Βέβαια δεν ξέρω πως είναι, συγγνώμη κιόλας που τα λέω μπροστά σου που εσύ τα πέρασες. Αλλά η αλήθεια είναι ότι κερδίζουμε συνέχεια τα έπαθλα. Έχουμε καλό κλίμα στην ομάδα μας, οπότε δεν έχουμε κάτι αρνητικό», έλεγε συγκεκριμένα η Εύη Σαλταφερίδου.

«Πνίγηκε ο κακομοίρης με αυτά που λες. Πνίγηκε με τα έπαθλα που είπες. Θα τον σκοτώσεις» σχολίασε ο Ηλίας Γκότσης

«Δεν τρώνε κι εμείς κόβουμε καρύδα», απάντησε ο Πάνος Θεοδώρου που λίγο αργότερα σχολίασε στην κάμερα: «Το να λέει μια παίκτρια της αντίπαλης ομάδας, ότι εμείς έχουμε κερδίσει τα έπαθλα, δεν πεινάμε τώρα. Εμείς λέω σηκωθήκαμε πάλι σήμερα το πρωί, κόψαμε την καρύδα μας. Δεν είναι τόσο ευχάριστο, γιατί εμείς όντως έχουμε χάσει τα μεγαλύτερα έπαθλα».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!