Survivor: Το αποψινό επεισόδιο θα καθηλώσει! [vid]

Survivor

Το τελευταίο επεισόδιο και η αποχώρηση πριν τον ημιτελικό. Το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου.

Το τελευταίο αγώνισμα, το τελευταίο «Συμβούλιο του Νησιού», η αποχώρηση του Γιάννη Σπαλιάρα από το παιχνίδι, η συγκίνηση, οι καβγάδες και η συμφιλίωση κυριάρχησαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι και να εξασφαλίσει τη δεύτερη ασυλία που του έδωσε ταυτόχρονα μια θέση στον ημιτελικό και ένα εισιτήριο για την Κούβα μαζί με το νικητή της πρώτης ασυλίας Μάριο Ιωαννίδη.

Survivor: Νικητής ο Αγγελόπουλος στο τελευταίο αγώνισμα! Πήρε ασυλία και πέρασε στον ημιτελικό!

Μια μοναδική μονομαχία μεταξύ του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Κώστα Αναγνωστόπουλου, απόλαυσαν οι τηλεθεατές στο χθεσινό τελευταίο αγώνισμα του Survivor με τον πρώτο να κερδίζει. Αργότερα, στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Γιάννης Σπαλιάρας, σύμφωνα με την 24ωρη ψηφοφορία,  ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Survivor: Αποχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας!

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.360.091 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 62,4%, ενώ έφτασε μέχρι και 74,8%   όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 52,3%.

Ο ημιτελικός και το αποψινό επεισόδιο

[dfp_ads id=236982]

Στον ημιτελικό, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 4 Ιουλίου, θα συμμετάσχουν τρεις παίκτες. Ο Μάριος Ιωαννίδης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχουν ήδη κερδίσει μία θέση, ενώ ο τρίτος παίκτης θα αναδειχθεί μέσα από νέα ψηφοφορία που θα διεξαχθεί απόψε στις 9 το βράδυ, ανάμεσα στους Κώστα Αναγνωστόπουλο και Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο παίκτης με τις περισσότερες ψήφους θα πάει στον ημιτελικό και ο άλλος θα αποχωρήσει.

Η αγωνία κορυφώνεται. Απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ένα καθηλωτικό επεισόδιο αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Το τρέιλερ

Κώστας Αναγνωστόπουλος: «Σήμερα είναι η τελευταία μέρα στο νησί, δεν θα ξανακοιμηθώ εδώ.»

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Παίρνω μαζί μου φιλίες αρκετές και δυνατές και πιστεύω αληθινές».

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έχω πάρα πολύ σημαντικές στιγμές και πάρα πολλές να θυμάμαι.»

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: «Θα μου λείψει από το νησί σίγουρα αυτή η παρέα, αυτές οι διαμάχες, η πείνα. Είναι κάτι που έχει ριζώσει βαθιά στην καρδιά μου».

Αυτές είναι οι τελευταίες σκέψεις των παικτών του Survivor για την εμπειρία τους στο παιχνίδι και στον Άγιο Δομίνικο. Καθώς η πορεία τους εκεί τελείωσε και όλοι οι παίκτες βρίσκονται πλέον στην Ελλάδα για τον ημιτελικό και τελικό του παιχνιδιού. Ποιος θα αποχωρήσει πριν τον ημιτελικό;

Survivor: Επέστρεψαν όλοι οι παίκτες στην Ελλάδα! Χαμός στο αεροδρόμιο! [vid]