Survivor: Η αποκάλυψη της Σάρας Εσκενάζυ για τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Survivor

«Κάναμε ένα δώρο στους Διάσημους! Εγώ τον ψήφισα γιατί πίστευα ότι…».

Στην εκπομπή Survivor Πανόραμα ήταν σήμερα καλεσμένη η Σάρα Εσκενάζυ. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον οποίο οι Μαχητές έστειλαν την πρώτη μέρα στους Διάσημους. Όπως αποκάλυψε η Σάρα, είχε ζητήσει συγγνώμη από τον Ντάνο για την ψήφο που του είχε δώσει τότε.

[dfp_ads id=236982]

«Δεν συμπαθώ τον Στέλιο Χανταμπάκη. Δεν μου αρέσουν…»

«Τους κάναμε ένα δώρο. Αθλητικά είναι πάρα πολύ δυνατός παίκτης. Εγώ τον ψήφισα γιατί πίστευα ότι θα προσαρμοστεί πιο εύκολα στην αντίπαλη ομάδα. Και όντως έγινε αυτό. Μετά του ζήτησα συγγνώμη. Γενικά για εμάς η ψηφοφορία ήταν πολύ δύσκολη.

Δεν θέλαμε να φύγει κανένας, αλλά αναγκαστικά έπρεπε να ψηφίσουμε κάποιον κάθε φορά. Αναγκαστικά, δεν γίνεται διαφορετικά, έτσι είναι το παιχνίδι. Ήταν κάτι που ήδη είχε γίνει, δεν μπορούσαμε να το αλλάξουμε.

Τα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού για Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γιώργο Αγγελόπουλο

Κανείς δεν μας έβαλε λόγια για τον Ντάνο, ο καθένας ψήφισε με τη δική του λογική. Ήταν πολύ νωρίς, ήταν μια μέρα. Δεν είχαμε κάτι εναντίον του Ντάνου. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί.

Εγώ μπορώ να μιλήσω προσωπικά για μένα, οπότε ήταν αυτό, ότι σίγουρα θα μπορούσε να προσαρμοστεί στην άλλη ομάδα, φαινόταν. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Ουσιαστικά τον γνώρισα όταν πήγαμε στο άλλο νησί», είπε η Σάρα Εσκενάζυ.

Δείτε όσα είπε η Σάρα Εσκενάζυ στο Survivor Πανόραμα…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το παιχνίδι επιβίωσης!