Survivor: Η αποκάλυψη για τη “συνωμοσία” Κοκκινάκη – Λάουρας στις ψηφοφορίες!

Survivor

«Στην τελευταία ψηφοφορία, πριν το πάρτι της ένωσης, ψήφισε τη φίλη του τη Λάουρα και της είπε…».

Ο Ορέστης Τσανγκ, κατά τη διάρκεια της σημερινής του παρουσίας στην εκπομπή Survivor Πανόραμα, αποκάλυψε πως ο Κώστας Κοκκινάκης και η Λάουρα Νάργες “έστησαν” τις δύο τελευταίες ψηφοφορίες, ώστε να παραμείνουν και οι δύο μέσα στο παιχνίδι.

[dfp_ads id=236982]

Survivor – Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Ο Στέλιος Χανταμπάκης είχε την άτυχη στιγμή να…»

«Υπάρχουν κάποιοι που είναι σταθεροί. Ο Ντάνος και ο Χρανιώτης ότι ψήφισαν την περασμένη φορά, ψήφισαν και τώρα, τη Λάουρα. Ο Μπο δεν μπορεί να ψηφίσει τον εαυτό του, όποιον άλλον ψήφιζε, θα ήταν αυτός υποψήφιος από την κάλπη, οπότε δεν θα υπήρχε κι άλλος ένας παίκτης και γι’ αυτό πολύ καλά ο Κοκκινάκης για να είναι όλοι υποψήφιοι, ψήφισε άλλο την περασμένη φορά και άλλο τώρα.

Στέλιος Χανταμπάκης: Τι έγραψε για το Survivor;

Στην τελευταία ψηφοφορία, πριν το πάρτι της ένωσης, θα ήταν τρεις υποψήφιοι, ψήφισε τη φίλη του τη Λάουρα και της είπε “ψήφισε και μένα, μην ψηφίσεις τον Γιώργο Αγγελόπουλο” κι έτσι ήταν η μοναδική περίπτωση να μείνει και ο Κώστας Κοκκινάκης και η Λάουρα, αφού κατάλαβαν ότι ο Γιώργος δεν θα έφευγε από την ψηφοφορία, γιατί έχει ψηφιστεί πολλές φορές.

Survivor: Χάρισε την ασυλία στον Γιώργο Αγγελόπουλο ο Μπο;

Του βγήκε και νομίζω ότι αυτή τη φορά το είχε σκεφτεί πάρα πολύ και ψήφισε όχι τη Λάουρα, αλλά κάποιον άλλον. Του είχα πει ότι είσαι πάρα πολύ έξυπνος, τώρα κατάλαβα για ποιο λόγο το Κώστας ήταν με καρδούλα που τον ψήφισε η Λάουρα. Πάντα ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μέχρι να φύγει ο Χανταμπάκης, έπαιρνε πέντε ψήφους, αλλά σε εκείνη την ψηφοφορία αντί να πάρει τέσσερις, πήρε τρεις», είπε μεταξύ άλλων ο Ορέστης Τσανγκ.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε ο πρώην παίκτης του Survivor…