Survivor: Αποκάλυψη από Κώστα Κοκκινάκη! «Μέχρι τη μέρα που έφυγε ο Στέλιος Χανταμπάκης…»

Κώστας Κοκκινάκης

Ο Κώστας Κοκκινάκη αποκαλύπτει σχετικά την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το Survivor.

Ο Κώστας Κοκκινάκης βρέθηκε ξανά στο Survivor Πανόραμα, αυτή τη φορά παρέα με την φίλη του και πρώην συμπαίκτρια του Σόφη Πασχάλη. Τι αποκάλυψε σχετικά με τις σκέψεις που δημιούργησε στους εναπομείναντες παίκτες η αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη; Προβληματίστηκαν σχετικά με τα κριτήρια του κόσμου. Και τι σκέφτονταν σχετικά με το ότι ο Αγγελόπουλος ήταν συνεχώς υποψήφιος προς αποχώρηση, αλλά έμενε μέσα παρά το γεγονός ότι δεν ήταν και κανένας από αυτούς που γνώριζε πριν ο κόσμος.»

[dfp_ads id=236982]

«Μέχρι τη μέρα που βγήκε ο Στέλιος πίστευα ότι ο κόσμος ψηφίζει αγωνιστικά. Με το που έφυγε ο Στέλιος που ήταν πολύ καλός στα αγωνίσματα, όλοι μπερδευτήκαμε γιατί είδαμε ότι δεν ψηφίζει ο κόσμος εντελώς αγωνιστικά και έχει κάποιο άλλο κριτήριο ίσως, το οποίο δεν μάθαμε ποτέ. Προφανώς κάτι άλλο βλέπει ο κόσμος που δεν το έχω δει εγώ.»

Survivor: Ο Κώστας Κοκκινάκης αποκαλύπτει για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τις αρνητικές ψήφους που έπαιρνε

Τη συμπεριφορά που παρουσιάζει ο καθένας τη θεώρησαν ως υπεύθυνη για την αποχώρηση του κάθε παίκτη;

«Είναι άλλη η συμπεριφορά που ζούμε εμείς στο παιχνίδι και προφανώς άλλη αυτή που βλέπει ο τηλεθεατής και δεν ξέρουμε εμείς τι βλέπει ο τηλεθεατής» απάντησε ο Στέλιος Κοκκινάκης, με την Σόφη Πασχάλη να εξηγεί πως οι παίκτες ήταν μαζί πολλές περισσότερες ώρες από αυτές που βλέπαμε.

Κώστας Κοκκινάκης: Απίστευτη απάντηση σχετικά με τη …σχέση του με τη Λάουρα Νάργες στο Survivor!