Survivor: Απογοητευμένος ο Κωνσταντίνος Βασάλος…

Survivor

Η εξομολόγηση του πατέρα του: "Όταν βλέπεις το παιδί να υποφέρει, να λιποθυμάει, να περνάει δύσκολα σε ένα παιχνίδι..."

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του Survivor, καθώς ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης συγκέντρωσαν περισσότερες ψήφους. Στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη μίλησε ο πατέρας του, Γιάννης Βασάλος και εξομολογήθηκε ότι ο Κωνσταντίνος απογοητεύτηκε από το χθεσινό αποτέλεσμα:

[dfp_ads id=236982]

«Ο Κωνσταντίνος επέστρεψε στο σπίτι του μετά από 5 μήνες, ολοκληρώνοντας την προσπάθειά του στο Survivor. Να σας πω την αλήθεια, εγώ εισπράττοντας την αγάπη του κόσμου θεώρησα ότι ο Κωνσταντίνος θα είναι στον τελικό. Όμως, τελικά δεν τα κατάφερε. Δεν πειράζει. Αυτό που αισθάνομαι εγώ είναι ότι ο Κωνσταντίνος είναι στις καρδιές όλων μας, με τη συμπεριφορά του, με το ήθος του, με την αξιοπρέπειά του.

Η στεναχώρια μου ήταν κάτι ανθρώπινο. Όταν βλέπεις το παιδί να υποφέρει, να λιποθυμάει, να περνάει δύσκολα σε ένα παιχνίδι, περιμένεις να πάει ακόμα καλύτερα. Ο Κωνσταντίνος είναι από τη φύση του αισιόδοξο παιδί. Είναι ευχαριστημένος αλλά θα ήθελε να πάει και καλύτερα, δεν το κρύβει.

Πριν από δυόμιση μήνες είχα προβλέψει ότι θα είναι αυτοί οι τρεις στον ημιτελικό κι έπεσα μέσα. Θεωρώ ότι είναι οι πιο αξιόλογοι παίκτες και σε επίπεδο αγωνισμάτων και σε επίπεδο προσωπικότητας. Εύχομαι το καλύτερο και για τους δύο. Θέλω να κερδίσει αυτός που θα επιλέξει ο κόσμος. Το κριτήριο του κόσμου είναι το πιο αλάνθαστο. Ο Κωνσταντίνος είχε αναπτύξει φιλία με τον Μάριο. Τοποθετήθηκε περισσότερο περί του αποτελέσματος».